Üzent Majkának a hekker, aki feltörte a telefonját

feltörés Majka telefon hekker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a közösségi oldalán tudatta felháborodva, hogy feltörték a régi telefonját, és megszerezték privát fotóit. A tovaj már meg is kereste a rappert.

"Kompromittáló képek nincsenek a telefon memóriájában, de olyan privát fotók és üzenetek vannak rajta, amelyeket nem akarom, hogy nyilvánosságra kerüljenek. Hajnit már sokan látták meztelenül a Playboyban, és én sem voltam szégyenlős a VV-villában, úgyhogy az ilyen jellegű képek miatt tényleg nem fáj a fejem, de a gyerekek és a rokonok miatt igen. Sajnálnám, ha ők egy ilyen gennyes ügy elszenvedői lennének. Tudom, hogy vannak ilyen görény emberek, csak bosszant, hogy ezzel kell foglalkoznom. Egyelőre csak egy közvetett üzenetet kaptam, tehát nem személyesen keresett meg a tolvaj hacker, hanem egy barátomnak üzent. Ezúton is figyelmeztetem, ha megzsarol, feljelentem, nem tűröm, hogy bárki is zaklassa a családomat! - nyilatkozta Majka a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.