Anger Zsolt túl sokat ivott a Tömény történelem forgatásán

Anger Zsolt alkohol Tömény történelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anger Zsolt nagyon komolyan vette a feladatát, és annyit ivott a Tömény történelem forgatásán, hogy nem tudta befejezni a munkáját. Haza kellett mennie.

A Comedy Central újabb évadot készít a Tömény történelem című műsorukból, melynek a lényege, hogy a mesélők pityókásan mondják el a régmúlt idők eseményeit, amit a színészek eljátszanak. Anger Zsolt az előző évadban szereplőként, most pedig mesélőként vett részt az produkcióban, de csak második nekifutásra sikerült teljesítenie a feladatát, ugyanis túl sokat ivott.

Anger Zsolt, Comedy Central Forrás: Brozsek Niki, Comedy Central

Annyi csúszott le kedvenc italából a forgatás közben, hogy már

összekuszálódtak fejében a szereplők és a történet szálai, így jobbnak látta, ha abbahagyja a mesélést

és hazamegy, persze csak néhány óra alvás után. Végül napokkal később sikerült befejezniük Anger Zsolt részét is, aki nagyon jól érezte magát a forgatáson. „Ez a munka főleg azért volt nehéz, mert rengeteget röhögtünk közben" – árulta el a sajtótájékoztatón.

Megmutatta szerelmét Anger Zsolt

A szlovéniai Piranban nyaralt kedvesével, Emesével Anger Zsolt. Az Aranyélet szereplője különleges fotósorozatot készített szép barátnőjéről. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Így reagáltak Demcsák Zsuzsa gyerekei az anyukájukat ért támadásokrahttp://www.life.hu/sztarok/20170921-igy-reagaltak-demcsak-zsuzsa-gyerekei-a-tamadasokra.htmlA figyelem középpontjába került Demcsák Zsuzsa, és bizony a Szanyi-interjú miatt kapott hideget-meleget a műsorvezető. A gyermekei számára is nehéz ez az időszak, Zsuzsa elárulta, hogy viselik a támadásokat. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa kolléganőivel töltötte a Szanyi-interjú előtti estéthttp://www.life.hu/sztarok/20170921-demcsak-zsuzsa-kolleganoivel-toltotte-a-szanyi-interju-elotti-estet.htmlDemcsák Zsuzsa nem otthon, párnák közt töltötte az elhíresült Szanyi Tiborral készült interjút, elárulta, hogy mit is csinált! TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsával szakított a szerelme: ezért volt furcsa az ATV reggeli műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-demcsak-zsuzsaval-szakitott-a-szerelme.htmlAzt már korábban is elárulta Demcsák Zsuzsa, hogy magánéleti gondok miatt volt furcsa az ATV reggeli műsorában, de most az is kiderült, hogy konkrétan mi történt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzzel a luxusautóval furikázik Sebestyén Balázs: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-ez-sebestyen-balazs-luxusautoja.htmlLecserélte kocsiját a rádiós, és meg is mutatta azt. A 477 lóerős, 27 milliós csodajárgány Balázs rajongóinak is nagyon tetszett, akik 16 ezer kedveléssel jutalmazták az első képet az autóról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsaládjához tartott a burgenlandi autóbalesetben elhunyt magyar nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-csaladjahoz-tartott-a-burgenlandi-autobalesetben-elhunyt-no.htmlSzörnyű autóbalesetben vesztette életét egy magyar anya: Burgenlandból igyekezett családjához, de egy híd betonpillérének ütközött. A nő holttestét több méterre a roncstól találták meg. TV + SztárokOrigoAvril Lavigne nevére nagyon veszélyes rákeresni az internetenhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-avril-lavigne-nevere-veszelyes-rakeresni.htmlEszedbe se jusson Avril Lavigne vagy Bruno Mars nevére rákeresni, az alattuk felsorolt találatok visznek ugyanis a legtöbb veszélyes oldalra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.