Így néz ki ma A klinika két sztárja: Udo Brinkmann és Elke nővér: fotó

Elke nővér A klinika Udo Brinkmann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási népszerűségnek örvendett nálunk is A klinika című sorozat, addig soha nem látott nézőszámot produkált. Magyarországon először 1988-ban sugározták, de máig nem lehet megunni. Szereplői persze azóta eltűntek a szemünk elől, így néz ki ma Dr. Udo Brinkmann, és Elke nővér.

A klinika című sorozat 1985-től 1989-ig futott NSZK-ban, eredeti címe Die Schwarzwaldklinik volt. A Glottertalban játszódott televíziós műsor 28 milliós nézőszámot produkált, ami akkoriban rekordnak számított. Magyarországon 1988-ban kezdték el először sugározni, és itt is hasonlóan nagy volt a népszerűsége. Főszereplőit azóta sem feledjük, bár ők már eltűntek a nyilvánosság elől. Dr. Udo Brinkmann akkoriban nők millióinak szívét dobogtatta meg, ő volt az ügyeletes sármőr a sorozatban, de természetesen azóta felette is eljárt már az idő.

Sascha Hehn, alias Dr. Udo Brinkmann Forrás: ZDF, Getty Images

Elke nővér pedig kedves megjelenésével hívta fel magára a nézők figyelmét, és mindenki egy emberként szurkolt, hogy végre összejöjjenek Udóval, ami végül sikerült is! Elke nővért egyébként nem más alakította, mint Barbara Wussow, Klausjürgen Wussow lánya!

Barbara Wussow, alias Elke nővér Forrás: ZDF, Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.