Titokzatos tetoválás díszíti a Séfek Séfe sztárjának, Krausz Gábornak a karját: fotó

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Krausz Gábor Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krausz Gábor a Séfek Séfe című műsor szívtipró sztárszakács. Nők tömege imádja őt és most bizonyára sokak szemében felcsillant a remény, ugyanis a séf szingli. Na de ki lehet az a titokzatos hölgy, aki a karján látható?

A TV2 nagysikerű produkciójának sztárszakácsa, Krausz Gábor a nők bálványa. A sármos séf karját több tetoválás is borítja, ám a sok alkotás között szembetűnik egy gyönyörű fiatal lány portréja. A sztár a Ripostnak elárulta, ki a hölgy.

Krausz Gábor interjú Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Londonban éltem tíz évig, és együtt laktam egy tetoválóművésszel. Több minden került rám, ám szívemhez legközelebb egy kedves barátnőm arca áll. Olyan, mintha a húgom lenne, tizenhat éves kora óta ismerem. Egy iskolába jártunk, egy helyen laktunk. Aztán hirtelen megszakadt a korábban oly szoros kapcsolat, amikor én Londonba, ő pedig Hongkongba költözött" - mesélte Gábor.

"Aztán szinte egyszerre értünk haza, és megpróbáltuk bepótolni a kimaradt tíz évet.

Amikor meglátta a tetoválást, nagyon meghatódott.

Attól sem félek, hogy egy nap a barátnőmnek magyarázkodnom kéne emiatt. Aki valóban ismer, pontosan tudja milyen kapcsolat van közöttük, egyébként a férje is elfogadta a barátságunkat"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.