Megtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróban

Forrás: AGIF/Luciano Belford/AGIF/Luciano Belford -
Pet Shop Boys Neil Tennant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán - tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

Neil Tennantet és csapata egyik tagját, Pete Gleadallt a riói zenei fesztiválon tartott koncertjük másnapján érte a támadás. A zenekar szóvivője elmondta, hogy mindkettejüknek elvették a telefonját és a készpénzét. A rablásról a brazil O Globo számolt be csütörtökön.

Neil Tennant Rio de Janeiróban Forrás: AGIF/Luciano Belford/AGIF/Luciano Belford

Tennant és kollégája a Belmont Copacabana Palace Hotelből indult sétálni este fél kilenc körül a Leme nevű partszakasz felé, amikor négyen eléjük álltak pénzt és a telefonokat követelve. Az eset után a zenészek és stábjuk biztonsági őröket szerződtettek riói tartózkodásuk idejére. Az áldozatok szerint a támadók nem voltak erőszakosak, a telefonrablás a környék leggyakoribb bűnténye - írta e-mailben a szóvivő. A riói rendőrségnek nincs információja az esetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.