Instagramján nosztalgiázik a megasztáros időkről Tóth Gabi

Forrás: MTVA/Kaszner Nikolett -
Tóth Gabi Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek az Instagramján osztotta meg azt 2004-es pillanatot, amikor először lépett a Megasztár zsűrije elé. Gabi, akkor még csak 16 éves volt, és azon kevesek között van ma is, akik jól éltek a tehetségkutatóban megszerzett ismertségükkel és nem tüntek el a süllyesztőben. 

"Amikor én még kislány voltam .. ...és gondtalanul, nyugalomban.. Hjajj de nagyon megérte #megasztár #2004 #ittkezdődöttminden" - tette közzé Gabi - aki azóta befutott énekesnő lett és évekig az X-faktor mentora volt - a közösségi oldalon.

A rajongók imádják a posztot, és nem győzik, hogy dicsérni Gabit: "Életed legeslegjobb döntése volt szerintem! Köszönjük, hogy vagy. És köszönjük, hogy ezt a pályát választottad Nincs nálad jobb!" - írja az egyikük. "Két fontos dolog is történt ebben az évben. Megszülettem, és a szüleim szerint pár hónaposan már a hangodat hallgattam" - olvasható ugyanitt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.