Visszatért az X-Faktorba Hörcher László

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki korábban is nézte az X-Faktor válogatóit, az egészen biztosan emlékszik Hörcher Lászlóra, aki majdnem Tóth Gabi torkának ugrott három évvel ezelőtt. Nos, a férfi, most Télapó-jelmezben próbálkozik bejutni az élő adásokba.

A férfi, aki három évvel ezelőtt botrányos jelenettel véste be magát a műsor történetébe. Miután a mentorok leállították, Tóth Gabihoz fordult: "Neked az a szerencséd, hogy nem vagyok a faterod, mert ha a faterod lennék, egy egész gitárboltra való hangszert vernék szét a hátadon!"

Forrás: RTLKLUB

Gabit akkor a mentortársainak kellett lenyugtatni, és bár a mentorgárda teljesen lecserélődött Hörcher botrányos viselkedése óta, mégis volt, akinek összerándult a gyomra, amint felismerte az Udvarias Tömeggyilkos nevű Télapó-ruhás banda frontemberét - írja a Bors.

"Emlékeztem Hörcher Lászlóra, nehéz is lenne elfelejteni azt, ahogy Tóth Gabival beszélt pár évvel ezelőtt. Egyből megijedtem, amikor felismertem, de azt is tudtam, hogy a véleményemet bármi áron vállalnám vele szemben, és ha arra lenne szükség, akkor kiállnék magamért, ahogy Gabi is tette" - nyilatkozta Radics Gigi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.