Christina Aguilera Sztárban sztár Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő vasárnap Christina Aguilera bőrébe bújik a Sztárban Sztár színpadán. Veca elárulta, jócskán meggyűlt a baja az amerikai díva különleges mozgásának elsajátításával. 

Veca rajongói biztosan alig várják már azt, hogy kedvencük a színpadra lépjen. A produkció egész biztosan fantasztikus lesz, igaz, az énekesnőt alig lehet megismerni az Aguilera-frizurával. Nézd meg hogyan készül Veca a produkcióra.

Radics Gigi szigorú mentor az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170924-radics-gigi-szigoru-mentor-az-x-faktorban.htmlA mindig kedves Radics Gigi szigorú mentornak bizonyul. Ami a szívén, az a száján. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Sírva fakadt Gáspár Laci Lakatos Zoltán "Nicole" produkciójátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170924-x-faktor-sirva-fakadt-gaspar-laci-lakatos-zoltan-nicole-produkciojatol.htmlAz X-Faktor fellépője Lakatos Zoltán "Nicole" a Titanic betétdalának magyar verzióját énekelte el. A produkciót hallva, Gáspár Laci sírva fakadt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVisszatért az X-Faktorba Hörcher Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-visszatert-az-x-faktorba-horcher-laszlo-aki-megfenyegett-toth-gabit.htmlAki korábban is nézte az X-Faktor válogatóit, az egészen biztosan emlékszik Hörcher Lászlóra, aki majdnem Tóth Gabi torkának ugrott három évvel ezelőtt. Nos, a férfi, most Télapó-jelmezben próbálkozik bejutni az élő adásokba.TV + SztárokRTLKLUBKeresztes Ildikó volt férjéről, Kicska Lászlóról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170923-keresztes-ildiko-volt-ferjerol-kicska-laszlorol-vallott.htmlAz énekesnő és az EDDA gitárosa 25 év házasság után váltak el egymástól. A férfi később megtalálta új párját egy fiatal lány személyében, ám azóta szakítottak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20170921-igy-tavozott-az-atv-tol-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlAz ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, egy jó hangulatú beszélgetés keretében felmondott az ATV-nél. A távozó Demcsák Zsuzsa megpróbált jókedvet erőltetni az arcára, de látszott, hogy a sírás kerülgeti, állítják szemtanúk. A műsorvezetőt a hírigazgató, Bednárik Imre és a vezérigazgató, Németh Szilárd kísérte ki az épületből. TV + SztárokOrigoSzázmilliókat buktak Schobert Norbiékhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-szazmilliokat-buktak-schobert-norbiek-es-agassit-is-elvesztettek.htmlSchobert Norbi elárulta, mekkora mínusszal szállt ki a tőzsdebizniszből, és hogyan bukta el az egykori teniszvilágsztárral, Andre Agassival tervezett üzleti partnerséget. A fitneszguru az ATV stúdiójában, az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén mesélt arról, hogyan építette többször is újjá a vállalkozását és állt talpra a nehézségek ellenére. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.