Pécsi Ildikó ellen vizsgálódik az adóhatóság

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó NAV Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem fog véget érni Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának kálváriája. Az egykori házaspár a gyerektartás miatt perel, de Pécsi Ildikó is belekeveredett kettőjük vitájába. A fia miatt került kellemetlen helyzetbe a művésznő, így most ellene is vizsgálódnak, méghozzá a NAV.

Talán sosem lesz vége Pártos Csilla és Pécsi Ildikó, valamint a művésznő fia közti vitának, pereskedésnek. Pártos Csilla volt férje továbbra sem akar gyermektartást fizetni, azzal érvel, hogy őt is édesanyja tartja el, havonta félmillió forint körüli összeget juttat fiának Pécsi Ildikó, ezt a bíróság előtt is beismerte. A művésznő ellen pedig épen ezért vizsgálódik a NAV: kíváncsiak, miből telik a színésznőnek fia eltartására.

Pécsi Ildikó ellen most a NAV vizsgálódik Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ezzel persze azt is elismerte, hogy már korábban megtette.

Ripostnak

Pártos Csilla rokontartást kér az anyósától

Továbbra is tart Pártos Csillának és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A nyilvánosság előtt zajló hercehurcának nem került még pont a végére. A lakáskiürítési perben első fokon született ítélet, de a ki nem fizetett tartásdíjak miatt még csak most fog elkezdődni a vita. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Horváth Tamás, a Sztárban sztár versenyzője megküzdött szerelméérthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-horvath-tamas-megkuzdott-szerelmeert.htmlHorváth Tamás és szerelme mát öt éve alkotnak egy párt, de a kezdet nem volt egyszerű: az énekes sokáig küzdött szerelméért! TV + SztárokOrigoGáspár Laci ezért sírt az X-Faktor válogatóján, Nicole produkciójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-gaspar-laci-ezert-sirt-az-x-faktor-valogatojan-nicole-produkciojan.htmlGáspár Laci könnyekben tört ki az X-Faktorban szerencsét próbáló Nicole produkcióján, de nem azért, mert olyan szépen énekelt. A mentor megsajnálta a versenyzőt, nem érti, hogyan tévedhetett ekkorát. TV + SztárokOrigoCsézy saját bevallása szerint nem vicces ember: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-csezy-sajat-bevallasa-szerint-nem-vicces.htmlEzúttal Csézynek kellett otthagynia a Sztárban sztár csapatát, sem a nézőktől, sem a zsűritől nem kapott kiemelkedő pontszámokat. Az énekesnő a Life.hu riporterének elárulta, szerinte miért neki kellett távoznia. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma A klinika két sztárja: Udo Brinkmann és Elke nővér: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-igy-nez-ki-ma-a-klinika-ket-sztarja-udo-brinkmann-es-elke-nover.htmlÓriási népszerűségnek örvendett nálunk is A klinika című sorozat, addig soha nem látott nézőszámot produkált. Magyarországon először 1988-ban sugározták, de máig nem lehet megunni. Szereplői persze azóta eltűntek a szemünk elől, így néz ki ma Dr. Udo Brinkmann, és Elke nővér. TV + Sztárok--Magyar műsorvezetők, akik adásban kaptak röhögőgörcsöt: videókhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-magyar-musorvezetok-akik-adasban-kaptak-rohogogorcsot.htmlNem könnyű a műsorvezetők helyzete, nekik minden érzelmet el kell fojtaniuk magukban, csak ez nem mindig sikerült. Demcsák Zsuzsából is kibugyborgott már a nevetés élő adásban, de ezzel nincs egyedül. Mónika sem úszta meg a sokévnyi műsorvezetést röhögés nélkül, ahogy Sebestyén Balázs is kinevette már a vendégét. TV + Sztárok--Csősz Bogi 9 milliót költ egy vásárlás alkalmávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-csosz-bogi-9-milliot-kolt-egy-vasarlaskor.htmlHamarosan mindenki betekintést nyerhet a milliárdos magyar feleségek luxuséletébe, köztük Csősz Bogiéba is, aki egy török üzletemberhez ment hozzá. Sosem gondolta volna, hogy ilyen fényűzésben élhet egyszer, de gyorsan hozzászokott a helyzethez: ma már 9 milliót költ egyetlen vásárlás alkalmával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.