Mesebeli környezetben ünnepelték a szerelmüket Schobert Norbiék: videó

Forrás: Polyák Attila/Life.hu -
Rubint Réka házasság Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges felvétel került napvilágra Réka és Norbi esküvőjéről: tagadhatatlan, hogy még mindig rajongva imádják egymást. 

Az elmúlt években sok mindenen ment keresztül Schobert Norbi és Rubint Réka. A fitnesz házaspár a sok boldogság mellett megélt betegséget, anyagi veszteséget, rengeteg rágalmazást, még több stresszt, de őket mindez nem szétrobbantotta, hanem még közelebb hozta egymáshoz.

Ebben a hangulatban mondták ki újból a boldogító igent, a 15. évfordulójuk alkalmából. A szertartáson a kis Norbi Larával együtt énekelte a Szerelemre hangolva című számot, Norbi pedig olyan beszédet mondott, amitől mindenkinek könny szökött a szemébe.

Most pedig megmutatták a nagy napon készült videót is, amit végig nézve olyan érzésünk támadt, mintha egy tündérmesében lennénk. Hihetetlen, hogy két ember között ennyi idő múlva is ilyen lángoló szerelem létezhet. A videót itt tudod megtekinteni.

Így nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!

Nem mindennapi fotókat mutatott Rubint Réka a közösségi oldalán, a rajongói teljesen el vannak ájulva. Mi is odavagyunk a cuki képektől: így néztek ki 15 évvel ezelőtt Norbival. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.