Harry herceg barátnője közelgő esküvőjükről adott jelet!

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson -
esküvő ing Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és barátnője túlvannak az első közös megjelenésükön, és sokak szerint Meghan üzenni akart a választott viseletével: a fehér ing többet jelent, mint amire gondolnánk.

Rég' tudjuk, hogy Harry herceg egy amerikai színésznővel van együtt, de eddig hivatalosan nem jelentek meg egy pár ként egyetlen eseményen sem, egészen eddig. A pár a napokban átesett az első megjelenésükön is. Sokan várták már ezt a pillanatot, nem véletlen, hogy árgus szemekkel figyelték a pár minden mozdulatát. Elsőre nem sikerült senkinek észrevenni semmilyen különös dolgot a viselkedésükben, de csak jobban meg kellett volna nézni Meghan öltözékét.

Meghan fehér ingje többet árul el, mint gondolnánk Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson

A színésznő ugyanis egy fehér inget viselt, de nem akármilyet. Ezt a darabot Meghan egyik barátnője tervezte, Misha Nonoo, az egyszerű darab pedig különös fantázianevet visel: a férj. Sokak szerint Meghan ezzel akart üzenni a világnak, méghozzá azt, hogy közeleg a mindenki által várt házasságuk - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.