Meztelen feneket mutatott Smaltig Dalma: videó

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Smaltig Dalma Feleségek luxuskivitelben villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrületes alakját mutatta meg a nézőknek Smaltig Dalma. Nem csoda, hogy erre a pillanatra mindenki emlékszik. 

Dalma a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplőjeként magasra tette a mércét: mesélt a karrierjéről, a divat és a művészetek iránt érzett szeretetéről, a férjével való viharosan indult szerelméről, és az anyaságról is. Véleménye szerint nagyon jó anya, amihez az is hozzájárul, hogy mindig szentel időt saját magára.

Smaltig Dalmának rendkívül fontos a megjelenés Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

"Gyakran belemegyek ilyen kommentháborúkba, amikor anyukák sírnak, hogy jaj erre nincs idejük, jaj arra nincs idejük. Azt nem fogadom el senkitől, hogy azért, mert valaki anya, nem ad magára"

Ezután meg is mutatta, hogy mennyire odafigyel a megjelenésére, sőt az alakja karbantartására is. A videóben látható fürdőkádas jelenettől sok férfinak tátva maradna a szája, ugyanis még a meztelen fenekét is megmutatta.

Rubint Réka elárulta, mi dobogtatja meg a szívét: videó

Rubint Réka nem csak sikeres fitneszlady, hanem feleség és édesanya is. Sok célja van az életben, de a legfontosabb számára mégis csak a család. Elmondása szerint bármit megtenne értük, hiszen az ő boldogságuk jelenti a legnagyobb örömet, de azért vannak ám más tevékenységek is, amelyek mosolyt tudnak csalni a szexi sztár arcára...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.