Pintér Tibor kijelentette, hogy nem kezd kiskorúakkal

Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala -
kiskorú szex Pintér Tibor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tiborról több helyen is megjelentek olyan hírek, miszerint fiatal lányokkal kezd. A színész most leszögezte, ugyan kapott már ajánlatot kiskorútól, de akkor sem élt vele, és ezután sem fog fiatalkorúakkal kapcsolatot teremteni.

Pintér Tibor már egy jó ideje egyedülálló, de nem szeretne sokáig így maradni. Az ismerkedés azonban nem könnyű, hiszen elfoglalt ember, és nem éppen azt akarja most az élettől, amit egy egyedülálló nő. Ennek ellenére reméli, hogy megtalálja majd társát, aki semmiképpen nem lesz fiatalkorú. A színész azért sietett ezt leszögezni, mert a mostanában megjelent néhány hír szerint ő előszeretettel kezd kiskorúakkal.

Pintér Tibor kijelentette, hogy nem szexel kiskorúakkal Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala

Pintér Tibor szerint 28 nő szerelmes belé jelenleg

Pintér Tibor egyedülálló, de ha akarna társat, akkor bőven lenne kik közül válogatnia. Állítása szerint jelenleg 28 nő csak őt akarja. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Stohl Andrásnak Majka és Tilla is beszólt a Sztrában sztár című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-stohl-andrasnak-majka-es-tilla-is-beszolt-a-sztraban-sztarban.htmlA Sztárban sztár ezúttal sem múlt el beszólások nélkül, csakhogy a zsűri inkább egymást piszkálta, nem a versenyzőket. Ezúttal Stohl Andrást pécézték ki maguknak: Majka és Tilla sem kímélte a színészt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKatus Attila Hargitai Beával való szakításáról vallott http://www.life.hu/sztarok/20170926-katus-attila-hargitai-beaval-valo-szakitasarol-beszelt.htmlKevesen tudták, de Katus Attila egykor Hargitai Beával alkotott egy párt, szenvedélyes viszonyuk azonban 3 év után véget ért. Az edző elárulta, miért kellett szakítanuk egymással. TV + SztárokOrigoHarry herceg barátnője közelgő esküvőjükről adott jelet!http://www.life.hu/sztarok/20170926-harry-herceg-baratnoje-kozelgo-eskuvojukrol-adott-jelet.htmlHarry és barátnője túlvannak az első közös megjelenésükön, és sokak szerint Meghan üzenni akart a választott viseletével: a fehér ing többet jelent, mint amire gondolnánk. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lányának, Donatellának jól áll a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-kiszel-tunde-lanyanak-donatellanak-jol-all-a-szerelem.htmlKiszel Tünde Lánya, Donatella már felnőtt nő. Pasija van, és az első modellszerződését is megkapta.TV + SztárokOrigoBella Thorne egy másik nővel csókolózik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-bella-thorne-egy-masik-novel-csokolozik.htmlA fiatal énekesnő tudja, hogyan kell felborzolni a kedélyeket: megmutatta, hogyan csókol egy másik nőt! Bella Thorne többé már nem foglalkozik a támadásokkal, és felvállalja szexuális beállítottságát. TV + Sztárok--Gary Oldman színész ötödjére is megnősült http://www.life.hu/sztarok/20170926-otodjere-is-megnosult-gary-oldman.htmlA brit színész bizonyítja, hogy közel a hatvanhoz is lehet szerelmes: Gary Oldman ötödjére házasodott meg 59 évesen, és szerinte Gisele Schmidt az igazi! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.