Alvaro Soler Vigyázat, gyerekkel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere abban a megtiszteltetésben részesült, hogy egy vidám hangulatú beszélgetés keretein belül faggassa Alvaro Soler, a sármos spanyol előadót. 

Alvaro Soler fiatal kora ellenére hatalmas sikereket ért már el a szakmájában, hiszen Jennifer Lopezzel is együtt dolgozhatott, amit nem sokan mondhatnak el magukról. Ráadásul az interjúból az is kiderült, hogy nem a fiatal énekes kereste fel a popdívát, hanem éppen, hogy fordítva történt...

When I look at Linchis like...

Alvaro Soler (@alvarosolermusic) által megosztott bejegyzés,

Azt is megtudtuk, hogy a több, mint 400 millió alkalommal megtekintett Sofia egy valós személyről szól, Soler egy korábbi szerelméről, akit Marianak hívnak.

Nagy megtiszteltetésben részesített minket, ugyanis elfogadta a hazai felkérést, ezért hamarosan láthatjuk majd a Vigyázat, gyerekkel vagyok című műsorban. Persze, mivel nincs gyermeke, így tőle elfogadjuk azt is, ha csak a tehetségét hozza magával.

Kollányi Zsuzsi a párkapcsolatáról vallott: nem prűdekhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-kollanyi-zsuzsi-a-parkapcsolatarol-vallott-nem-prudek.htmlKollányi Zsuzsit mostanában sokat láthatják a nézők a Sztárban sztár című műsorban különböző jelmezekben, de náluk otthon annyira nem divat ez az öltözködés. Inkább az ádámkosztümöt választják. TV + SztárokOrigoAzt híresztelik, Gwen Stefani ismét áldott állapotban van http://www.life.hu/sztarok/20170927-gwen-stefani-allitolag-ujbol-terhes.html47 évesen vállal újból gyereket Gwen Stefani? TV + SztárokAFPEgyre többen rebeskedik: Khloe Kardashian terhes http://www.life.hu/sztarok/20170927-bizonyos-hirek-szerint-khloe-kardashian-terhes.htmlKhloe Kardashian terhes? Egyelőre még semmi sem biztos, de egyáltalán nem kizárt, hogy a hír igaz. TV + SztárokOrigoLehet, hogy Gyurta Dani abbahagyja az úszásthttp://www.life.hu/sztarok/20170927-lehet-hogy-gyurta-dani-abbahagyja-az-uszast.htmlAzt pletykálják, hogy Gyurta Dani felhagyhat az úszással. Vannak, akiket egyáltalán nem lepne meg, ha a sportoló erre a döntésre jutna, így lehet, hogy Cserpes Laura már nem fog többet a szerelméért izgulni a lelátón. TV + SztárokOrigoAz Exek az Édenben Dia végleg szakított hűtlen kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-kulon-utakon-norbi-es-dia-az-exek-az-edenben-alomparja.htmlMár az Édenben is viharos volt az együttlétük, ezt csak fokozta Norbi bizonytalansága, akiről nem mindig lehetett tudni, hogy melyik lányt hülyíti éppen: Diát, aki elsőként esett ki, vagy exét, aki a játék végéig partnere volt. TV + SztárokThinkstockEzért olyan szigorú Shane Tusup http://www.life.hu/sztarok/20170926-edzoi-szigorarol-vallott-shane-tusup.htmlShane Tusup őszintén mesélt arról, hogy milyennek látja a mindennapokat edzőként. Bevallotta, hogy bizony olykor szigorra van szükség, ha az ember nagy álmot akar elérni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.