Lehet, hogy Gyurta Dani abbahagyja az úszást

Forrás: Facebook/Gyurta Dániel -
úszás Gyurta Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt pletykálják, hogy Gyurta Dani felhagyhat az úszással. Vannak, akiket egyáltalán nem lepne meg, ha a sportoló erre a döntésre jutna, így lehet, hogy Cserpes Laura már nem fog többet a szerelméért izgulni a lelátón.

Lehet, hogy Gyurta Danit már nem láthatjuk többet a vízben, ugyanis felmerült annak a lehetősége, hogy a sportoló felhagy az úszással. Többen is vannak, akiket egyáltalán nem lepne meg, ha így döntene az olimpiai bajnok. Ruza József, az úszószövetség egykori főtitkára is úgy véli, van erre esély, ugyanis nem biztos, hogy az edzésekre elég ideje jut majd Daninak.

Gyurta Dani felhagyhat az úszással? Forrás: Facebook/Gyurta Dániel
Így néz ki Nagy Ervin kislánya, Lola: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-igy-nez-ki-nagy-ervin-kislanya-lola.htmlNagy Ervin kislányával és új szerelmével ünnepelte 41. születésnapját, természetesen fotó is készült a nagy eseményről. A színész kislánya nagyot nőtt, mióta utoljára láttuk. Lola már kész hölgy! TV + SztárokOrigoNem lesz vezetékneve Katalin és Vilmos harmadik gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-nem-lesz-vezetekneve-vilmosek-harmadik-gyermekenek.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják, és már bizonyára erősen gondolkoznak a keresztneveken. Szerencsére azonban van, amin nem kell törniük a fejüket. TV + Sztárok--Hódi Pamela visszaköltözött édesanyjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-hodi-pamela-a-szakitas-utan-visszakoltozott-anyukajahoz.htmlÚgy tűnik, Hódi Pamela és Berki Krisztián hosszú ideje tartó huzavonája véget ért: végleg szakított a celepár. TV + Sztárok--Prostiként keresi kenyerét az X-Faktorban feltűnt Nicolehttp://www.life.hu/sztarok/20170927-prostikent-keresi-kenyeret-az-x-faktorban-feltunt-transzvesztita.htmlAz X-Faktor most futó szériájában feltűnt egy másságát nyíltan vállaló, nőnek öltözött férfi, aki kiakasztotta a mentorokat: nem tud énekelni. A Titanic betétdalával próbálkozott a fiatal lány, ám az ítészek egyértelműen nemet mondtak rá. Kiderült, hogy a bolti pénztárosként dolgozó Nicole, szexmunkásként is dolgozik. TV + SztárokOrigoProstiként keresi kenyerét az X-Faktorban feltűnt Nicolehttp://www.life.hu/sztarok/20170927-prostikent-keresi-kenyeret-az-x-faktorban-feltunt-transzvesztita.htmlAz X-Faktor most futó szériájában feltűnt egy másságát nyíltan vállaló, nőnek öltözött férfi, aki kiakasztotta a mentorokat: nem tud énekelni. A Titanic betétdalával próbálkozott a fiatal lány, ám az ítészek egyértelműen nemet mondtak rá. Kiderült, hogy a bolti pénztárosként dolgozó Nicole, szexmunkásként is dolgozik. TV + SztárokOrigoEzért olyan szigorú Shane Tusup http://www.life.hu/sztarok/20170926-edzoi-szigorarol-vallott-shane-tusup.htmlShane Tusup őszintén mesélt arról, hogy milyennek látja a mindennapokat edzőként. Bevallotta, hogy bizony olykor szigorra van szükség, ha az ember nagy álmot akar elérni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.