tériszony Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dologra vállalkozott a Sugarloaf énekesnője. Barátai olyan meglepetéssel készültek, amire álmában sem gondolt volna.

Leesett az álla Muri Enikőnek, amikor kiérkezett a Lupa tó partjára és szembesült vele, barátai egy Flyboardozással lepték meg. Az énekesnő egyáltalán nem számított erre a programra, sőt, mint kiderült tériszonya is van. Ennek ellenére nem gondolkodott sokáig, bátran belevágott az új őrületbe. Nem csak a magasság volt ijesztő, hanem az időjárás is. A hideg, szeles nap és a 16 fokos víz nem volt túl kecsegtető. „Amennyire féltem tőle annyira jó volt. Iszonyú adrenalin szabadult fel. Gyakorlatilag megtanultam repülni. Baromi tériszonyos vagyok. Ha felállok egy székre, már ott elkezdek szédülni"- vallotta be. Enikőnek korábban is volt vízi emléke: Olvasd el ITT!

Görög Zita 38 éves lett: bemutatott a kornak: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170927-gorog-zita-38-eves-lett-bemutatott-a-kornak.htmlGörög Zita nem aggódik a kora miatt, de nem is kell neki. Pontosan úgy néz ki, mint 10 évvel ezelőtt. Szinte hihetetlen, hogy betöltötte a 38. életévét! Ő beintős fotóval köszöntötte születésnapját. TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi a párkapcsolatáról vallott: nem prűdekhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-kollanyi-zsuzsi-a-parkapcsolatarol-vallott-nem-prudek.htmlKollányi Zsuzsit mostanában sokat láthatják a nézők a Sztárban sztár című műsorban különböző jelmezekben, de náluk otthon annyira nem divat ez az öltözködés. Inkább az ádámkosztümöt választják. TV + SztárokOrigoAzt híresztelik, Gwen Stefani ismét áldott állapotban van http://www.life.hu/sztarok/20170927-gwen-stefani-allitolag-ujbol-terhes.html47 évesen vállal újból gyereket Gwen Stefani? TV + SztárokAFPGyörgy herceg utálja az iskoláthttp://www.life.hu/sztarok/20170927-a-kis-gyorgy-herceg-utal-iskolaba-jarni.htmlA Kis György herceg bár még csak 4 éves, mégis iskolába kell járnia. A jelen szerint azonban nagyon utálja, hogy sulis lett, minden reggel hisztizik apukájának, amikor az próbálja kitenni őt a kocsiból.TV + SztárokEgyre többen rebesgetik: Khloe Kardashian terhes http://www.life.hu/sztarok/20170927-bizonyos-hirek-szerint-khloe-kardashian-terhes.htmlKhloe Kardashian terhes? Egyelőre még semmi sem biztos, de egyáltalán nem kizárt, hogy a hír igaz. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos szerint felháborító, ami Gombos Edinával történt http://www.life.hu/sztarok/20170927-gombos-edina-miatt-perel-galambos-lajos.htmlDöbbenetes hír került napvilágra, ami kifejezetten rossz fényben tünteti fel a híres műsorvezetőt, Gombos Edinát. Galambos Lajos szívügyének érzi, hogy lépéseket tegyen a történtek miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.