Nem lesz vezetékneve Katalin és Vilmos harmadik gyermekének

Forrás: AFP/Paul Ellis -
név Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják, és már bizonyára erősen gondolkoznak a keresztneveken. Szerencsére azonban van, amin nem kell törniük a fejüket.

Mindenki izgatottan várja, hogy megszülessen Katalin és Vilmos harmadik gyermeke, pedig még csak nemrég adták közre a hírt. Egyelőre nem tudjuk azt sem, hogy lány vagy fiú trónöröksre számíthatunk, így a nevet sem választották még ki, pedig ezen lesz mit gondolkodni. Az előkelőségeknek ugyanis egyetlen keresztnév nem elég, nagyjából 3-4 név kell, amelyek nagy része a felmenők nevei lesznek, így illik.

Vezetékneve nem lesz a királyi bébinek Forrás: AFP/Paul Ellis

Azonban könnyebbség, hogy valamit nem kell választaniuk a kicsi trónörökösnek: vezetéknevet. A királyi család tagjainak ugyanis nincs szükségük vezetéknévre, hiszen őket meg kell tudni különböztetni a halandóktól anélkül is! Többnyire a keresztnevük után azt az ország vagy régió nevét viselik, ahol uralkodnak. György például György cambridge-i herceg - írja a Daily Star.

Hódi Pamela visszaköltözött édesanyjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-hodi-pamela-a-szakitas-utan-visszakoltozott-anyukajahoz.htmlÚgy tűnik, Hódi Pamela és Berki Krisztián hosszú ideje tartó huzavonája véget ért: végleg szakított a celepár. TV + Sztárok--Prostiként keresi kenyerét az X-Faktorban feltűnt Nicolehttp://www.life.hu/sztarok/20170927-prostikent-keresi-kenyeret-az-x-faktorban-feltunt-transzvesztita.htmlAz X-Faktor most futó szériájában feltűnt egy másságát nyíltan vállaló, nőnek öltözött férfi, aki kiakasztotta a mentorokat: nem tud énekelni. A Titanic betétdalával próbálkozott a fiatal lány, ám az ítészek egyértelműen nemet mondtak rá. Kiderült, hogy a bolti pénztárosként dolgozó Nicole, szexmunkásként is dolgozik. TV + SztárokOrigoEzért olyan szigorú Shane Tusup http://www.life.hu/sztarok/20170926-edzoi-szigorarol-vallott-shane-tusup.htmlShane Tusup őszintén mesélt arról, hogy milyennek látja a mindennapokat edzőként. Bevallotta, hogy bizony olykor szigorra van szükség, ha az ember nagy álmot akar elérni. TV + Sztárok--Meztelen feneket mutatott Smaltig Dalma: videó http://www.life.hu/sztarok/20170926-megmutatta-meztelen-feneket-smaltig-dalma.htmlŐrületes alakját mutatta meg a nézőknek Smaltig Dalma. Nem csoda, hogy erre a pillanatra mindenki emlékszik. TV + SztárokOrigoPintér Tibor kijelentette, hogy nem kezd kiskorúakkalhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-pinter-tibor-kijelentette-hogy-nem-kezd-kiskoruakkal.htmlPintér Tiborról több helyen is megjelentek olyan hírek, miszerint fiatal lányokkal kezd. A színész most leszögezte, ugyan kapott már ajánlatot kiskorútól, de akkor sem élt vele, és ezután sem fog fiatalkorúakkal kapcsolatot teremteni. TV + SztárokOrigoKamerák előtt fakadt sírva Csobot Adél: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-kamerak-elott-fakadt-sirva-csobot-adel.htmlCsobot Adél a Micsoda nők! című műsorban volt Várkonyi Andrea vendége. Olyan témáról beszélgettek, ami miatt a fiatal anyuka elsírta magát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.