Dita Von Teese születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legizgalmasabb nő, akin egyszerűen nem fog az idő. Dita von Teese Párizsba érkezett a Fashion weekre, és születésnapját is itt tölti barátaival. 

Dita Von Teese1974-ben, Michiganben született. Stílusát édesanyjának köszönheti, aki imádta a régi hollywoodi filmeket, és ennek megfelelően öltöztette gyermekét is. Tizenévesen egy melltartóboltban dolgozott, itt vált a gyönyörű, fűzős fehérnemű függőjévé. Az egyetemi évei alatt történelmi stílusokról tanult, majd a filmes szakmában helyezkedett el stylistként.

Dita karrierjét modellként kezdte. Mivel imádta a fűzőket, leginkább fetish és bizarr magazinokban szerepelt. Az igazi áttörés a 2002-es Playboy címlap volt. A végzet asszonya címet stílusának köszönheti, illetve alakjának, amit a fűző hordásának köszönhet. Derék körméretét 56 cm-re szorította le, de jól befűzve 42 cm-re csökkentette. (Ez kisebb, mint Sissi darázsdereka, ami 53 cm volt.)

Dita 1992-től Burlesque showban szerepel, amit sztriptízzel kombinál. Ez tette őt világhírűvé, illetve házassága Marily Mansonnal. A lázadó táncosnó rendszeres modellje a Párizsi divathétnek, ami jelenleg is tart, így születésnapját híres divattervezőkkel, modellekkel, a szakma jeles képviselőivel tölti.

Greetings from Paris! @edwardbess Dress and by @ulyana_sergeenko_moscow

Dita Von Teese (@ditavonteese) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.