Kiteregette a szennyest a volt munkatárs: Nagyon örülnek, hogy Demcsák elment

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa munkatárs ATV botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa botrányos Szanyi-interjújának az lett a vége, hogy a műsorvezető közös megegyezéssel távozott az ATV-től. A Story magazin azonban további érdekes dolgokat tudott meg Demcsák távozásával kapcsolatban.

A lap egyik ATV-s forrása így nyilatkozott:
"Hálát adunk az égieknek, hogy elment. Megkeserítette az életünket. Gyakran felkészületlenül érkezett az adásba, viszont ha segíteni akartunk neki, agresszív volt, csúnyán beszélt velünk, megalázott minket, arrogáns volt, hogy mi ne utasítgassuk őt" - mondta az egykori munkatárs, aki hozzátette azt is, hogy Demcsák sokszor elfelejtett dolgokat, és amikor ez kiderült, akkor másokat vádolt meg azzal, hogy nem is szóltak neki.

Az ATV munkatársai örülnek, hogy Demcsák Zsuzsa már nem dolgozik ott Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

A műsorvezető Sebestyén Balázsék műsorában be is vallotta, hogy nem volt minden rendben a munkatársakkal: "Valószínűleg türelmetlen voltam, biztos magamra haragítottam jó pár embert, szereztem ellenségeket" - modta akkor Demcsák. Viselkedését egyébként a szakítására fogta, nem gondolta, hogy ennyire megviseli lelkileg a dolog.

Demcsák Balázséknál cáfolta, hogy alkoholproblémái lennének, ezzel ellentétben a Story magazin azt írja, hogy a munkatársakban már korábban felmerült, hogy a műsorvezető többször nyúl a pohár után, mint kellene. Sőt, már volt férje is az mondta, hogy Zsuzsa többször ivott, és ittas vezetés miatt a jogsiját is elvették. Az ATV-hez is ezért érkezett sofőrrel, amikor a sorsáról döntöttek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.