sorozatsztár sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már nagyjából tudjuk, milyen döbbenetes összegekért állnak kamera elé a sztárok, arról viszont ritkán olvashatunk, hogy mennyit kapnak egy-egy sorozatért a színészek. Megdöbbentő a sorrend!

A legjobban fizetett sorozatsztárok, a Trónok harca legnépszerűbb karakterei 1.100.000 dollárt kapnak epizódonként (!): Kit Harington, aki Havas Johnt alakítja, Emilia Clarke a sárkányok anyja, Lena Headey alias Cersei, Nikolaj Coster- Waldau a félkarú lovag, és Peter Dinklage a sorozat törpe szereplőjének a legvastagabb a pénztárcája.

Trónok harca Forrás: HBO


Második helyen az Agymenők néhány kiemelt szereplője végzett: 1 millió dollárt kap Jim Parsons, a meleg sztár, Kaley Cuoco a sorozat Pennyje, és Johnny Galecki, a fiatal fizikus.

Agymenők - Jim Parsons, Kaley Cuoco Forrás: Comedy Central


Harmadik helyen végzett Meryl Streep, aki 825.000 dollárt zsebel be a The Nix-ért.

Meryl Streep a Nix sorozatért kap extra magas gázsit Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk


Negyedik helyen Robert De Niro áll 750.000 dollárral az Untitled David O. Russel Projectért.

Robert De Niro, az Amazonnak forgatott sorozatot Forrás: Mongrel Media


A Szívek szállodája az előkelő ötödik helyen végzett, amiben a két főszereplő hölgy szintén 750.000 dolláros gázsiig küzdötte fel magát, és ezzel megelőzték a Walking Dead-et, amiben a közönség két kedvence Andrew Lincoln és Norman Reedus csak 650.000 dollárt keres, tudtuk meg aol.com oldaláról.

Szívek szállodája - Alexis Bledel, Lauren Graham Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

The Walking Dead Forrás: AMC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.