Fehér Tibor, az RTL Klub műsorvezetője a családon belüli erőszak témájával viccelődött: videó

Reggeli (tévéműsor) családon belüli erőszak Fehér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan témát akart elviccelni a műsorvezető, amit nem lett volna szabad. Fehér Tibor poénja éppen ezért nem is volt vicces. 

A Reggeli című műsor nemrég Rékasi Károlyt látta vendégül, aki őszintén mesélt az utóbbi időszak nehézségeiről, és a visszatérés öröméről. A színészt Kiss Ramóna és Fehér Tibor kérdezgette, de nem meglepő módon Ramival jóval oldottabb volt a viszony, hiszen 15 éven át együtt dolgoztak a Barátok köztben.

Családon belüli erőszakkal viccelődött a Reggeli műsorvezetője Forrás: Youtube

Szerepük szerint házasok (is) voltak, és Károly többször is bántalmazta fizikálisan Ramit, aki nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Mivel a Barátok közt az emberek mindennapi életét mutatja be a tévéképernyőkön keresztül, ezért egy ilyen jelenetből is az a következtetés, hogy sajnos sok családban van jelen az erőszak.

Ez azonban sokaknak, többek között Fehér Tibornak sem volt egyértelmű, ugyanis szerinte jó ötlet volt azzal poénkodni, hogy Ramóna bizonyára megérdemelte a veréseket. Ez pedig nem mindenki szerint volt vicces.

Brad Pitt gyermekével lehet várandós Kate Hudsonhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-kate-hudson-brad-pittol-varhat-gyermeket.htmlAz év elején még csak pletykáltak Kate Hudson és Brad Pitt viszonyáról, most viszont kiderült, a színésznő gyermeket vár, feltehetően a jóképű sztártól. TV + SztárokOrigoNem sokan hittek abban, hogy Krausz Gábor sikeres ember lesz http://www.life.hu/sztarok/20170929-majdnem-elkallodott-az-eletben-krausz-gabor.htmlKrausz Gábor a Séfek Séfének köszönheti a hírnevét, ugyanis a TV2 új sikerműsorában újra és újra megvillanthatja a tehetségét, illetve a rosszfiús sármját is. Ráadásul mindezt nézők ezrei előtt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoJennifer Lopez luxusesküvőt tervez: több napig tartanahttp://www.life.hu/sztarok/20170929-jennifer-lopez-luxuseskuvot-tervez.htmlJennifer Lopez és sportoló kedvese, Alex Rodriguez már az esküvőt tervezgetik, a latin díva pedig nem akármilyen menyegzőt álmodott meg: három napig tartana a mulatság, a leghíresebb sztárok részvételével, teljes luxusban. TV + Sztárok--Bódi Sylvi elárulta: őt nem érdeklik a luxusautókhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-bodi-sylvit-nem-erdeklik-a-luxusautok.htmlA modellből lett szörfös egykor nagyon is élvezte a luxusélettel járó kényelmeket, például az autókat, de mi a helyzet most? Elárulta! TV + SztárokOrigoPumped Gabót lázba hozta egy idősebb nő: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-pumped-gabo-lazba-jott-egy-idosebb-notol-video.htmlPumped Gabóról tudjuk, hogy imádja a szőke, dús idomú nőket. Úgy tűnik, nem csak a kicsit, de a jóval idősebb nőkért is teljesen odáig van. TV + Sztárok--Ők a Survivor legdögösebb férfi versenyzői: szavazz a legjobbra: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170929-a-survivor-legdogosebb-ferfi-versenyzoi.htmlA Survivor nem kisfiúknak való, hiszen keményen kell küzdeni azért, hogy a szereplők versenyben maradhassanak. A készítők pedig gondoskodtak arról, hogy ne kényeztessék el a játékosokat, így tényleg csak a legkitartóbb lehet képes arra, hogy megnyerje a fődíjat. A megmaradt férfiak közül már mindannyian bizonyították, hogy van vér a pucájukban, de vajon melyikük a legdögösebb? Döntsd el te! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.