Harry herceg popcornjából lopott egy kislány: videó

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új barátot szerzett Harry herceg Kanadában. Sajnálatos módon a kislányt jobban érdekelte a popcorn, mint a királyi sarj.

Harry herceg a paraolimpikon David Henson családja társaságában élvezte a Dán - Angol meccset, amikor egy óvatlan pillanatban elfordult és a kislány kicsent a pattogatott kukoricájából. Annyira tetszett neki Emily szemfülessége, hogy utána hosszú perceken keresztül szórakoztatta a gyereket, akit úgy tűnt egyáltalán nem érdekel Harry, csak a pattogatott kukorica. Bájos képek készültek, ahogy a trónörökös Vilmos öccse eteti a kislányt, és megcsodálja játékait.

Harry herceg Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Lehet, hogy Harry számára is elérkezett az idő a családalapításhoz? Mindenesetre már van gyakorlata a gyerekekkel. Unokaöccse és húga mellé lassan megérkezik az új családtag, akivel szintén jól elviccelődhet.

A videót itt megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.