autóbaleset Éliás Jr.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éliás Gyula a FEM3 Caféban mesélt a karambolról. 

Amikor kiszállt a kocsiból, hamarosan kiderült, hogy a másik sofőr lánya nagy rajongója az énekesnek. Még egy közös szelfit is készített a lánnyal a találkozáskor. Az ütközésben senki nem sérült meg.

Forrás: MTVA

HPV-vel fertőzte meg volt barátnőjét Jim Carrey? http://www.life.hu/sztarok/20170930-lehet-hogy-megfertozte-a-volt-kedveset-jim-carrey.htmlAz írás szerint a sztár HPV-vel fertőzte meg a nőt. TV + SztárokNorthfotoBódi Guszti és Bódi Margó még mindig imádják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170930-bodi-guszti-es-bodi-margo-zeneszek-meg-mindig-imadjak-egymast.htmlTöbb mint negyven éve vannak a pályán Bódiék, de sem a fellépéseket,sem egymást nem unják. Nemrégiben felújították házukat, Margó pedig hamarosan új fôzôműsorral is jelentkezik. Természetesen a fellépések mellett. TV + Sztárok--Életmódot váltott Demcsák Zsuzsa: újra sportolhttp://www.life.hu/sztarok/20170930-eletmodot-valtott-demcsak-zsuzsa.htmlAz elmúlt hetekben szinte nem volt olyan nap, hogy Demcsák Zsuzsa ne került volna címlapra. Ahogy ismert, az ominózus Szanyi-interjúját követően kóros fáradtságrahivatkozva felmondott az ATV-nél. A Demcsák-ügy azonban azzal még nem ért véget, hogy a műsorvezető eltűnt a képernyőről, ugyanis minden nap akad egy olyan ismerős, barát, vagy informátor, aki cikktémát szolgáltat a lapoknak. TV + SztárokOrigoÁllítják: vissza akarta csábítani az RTL Klub Majkáthttp://www.life.hu/sztarok/20170930-vissza-akarta-csabitani-az-rtl-klub-majkat-de-o-marad-a-tv2-nel.htmlÚgy tudni, Stohl András távozásakor nehezen visszautasítható ajánlattal kereste meg Majkát egykori csatornája az RTL Klub. A műsorvezető azonban úgy döntött, maradt a TV2-nél. TV + SztárokOrigoHatalmas balhé a Feleségek luxuskivitelben második epizódjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170930-hatalmas-balhe-a-felesegek-luxuskivitelben-realityben-a-viasat-3on.htmlBár a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben realityjéből még csak egyetlen rész ment le, mégis mindenkinek van véleménye a műsorról. Van, aki látta, más csak olvasott róla vagy csupán belepillantott, mindenesetre az erről szóló cikkek alatt rekordszámú kommentet találhatunk. Tény: a pénzszórás és az átlagon felüli életszínvonal mindig vonzza a tekintetet, még akkor is, ha aztán szörnyülködve fordítjuk el a fejünket. TV + Sztárok--Kim Cattrall miatt nem lesz Szex és New York 3. http://www.life.hu/sztarok/20170929-kim-cattrall-miatt-nem-keszul-el-az-uj-szex-es-new-york.htmlMindannyian vártuk, hogy végre elkezdődjön az ikonikus sorozat mozifilm változatának újabb forgatása, ám a közelmúltban kiderült: egyáltalán nem lesz harmadik rész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.