HPV-vel fertőzte meg volt barátnőjét Jim Carrey?

öngyilkos szexuális betegség Jim Carrey öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az írás szerint a sztár HPV-vel fertőzte meg a nőt. 

Jim Carrey egykori kedvese 2015-ben öngyilkosságot követett el, de a nő családja a sztárt hibáztatja a történtekért. Az elhunyt hozzátartozói olyannyira komolyan gondolják ezt, hogy 2016-ban be is perelték Carreyt.

Jim Carrey-t egyre több dologgal vádolják Forrás: AFP/Kevin Winter

Most azonban napvilágra került egy feljegyzés, amit a nő 2 évvel a halála előtt írt a színésznek, de tudomásunk szerint sosem jutott el a címzetthez.

Az üzenet szerint Catriona White-nál HPV fertőzést állapítottak meg, és a pár ezt követően szakított egymással. Jim elmondása szerint soha nem volt a betegség hordozója vagyis a kór nem tőle származik - írta meg a DailyMail.

A feljegyzést a pereskedés miatt tárták fel. White családja egyébként állítja, hogy a nő nem akart öngyilkos lenni, hanem Carrey adott neki olyan tiltott gyógyszereket, amelyek előhozták Catriona köztudott függőségi hajlamát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.