Friderikusz Sándor ma már nem büszke a múltjára

Fotó: Tv2 -
titok sötét múlt Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor annak idején sok mindent megtett a nézettségért, amire ma már egyáltalán nem büszke. 

Magyarország első showmanjaként Friderikusz Sándor emberek millióit szögelte a tévéképernyők elé. 1991 és 1997 között a Magyar Televízión futó műsorai mindent elsöprő sikert arattak, így nem csoda, hogy a kereskedelmi csatornák is szemet vetettek rá.

Az RTL Klub Meglepő és Mulatságos című produkciójának is ő lett a házigazdája, és ahogy a nézők megszokhatták, Fridi nyomta a show-t. Sőt, mindent meg is tett annak érdekében, hogy újra és újra lenyűgözze a tévézénőket.

Friderikusz Sándor már nem szívesen gondol vissza a múltjára Fotó: TV2

Már nem csak furcsa frizurákat és színes zakókat viselt, hanem dalokat írt, táncolt és énekelt is a műsoraiban. De mint kiderült, Sándor ma már egyáltalán nem büszke arra, hogy korábban ennyire odadobta magát a siker érdekében, éppen ezért minden olyan nyomot eltüntetett a netről, ami erre az időszakra emlékeztetné.

"Friderikusz anno úgy intézte, hogy a felvett produkciójának jogai nála maradtak. Valami hasonló volt a dalokkal is. Bár a szerzői jogokat, azaz a dalszerző és szövegíró jogait nem lehet eladni, ő szerződésekben igyekezett rögzíteni, hogy ő rendelkezhessen ezek felhasználási jogaival. Ha időnként a videómegosztón fel is bukkant ez a két dal, mindig le is tiltatta, és töröltette onnan. Ma már állítólag nem tud kibékülni azzal, hogy egykor színes ruhákban bohóckodott, énekelt"mondta a neve elhallgatását kérő forrás a Borsnak.

Ezért utasította vissza Friderikusz Sándor Hajdú Péter ajánlatát

Hajdú Péter és Friderikusz Sándor a TV2-nél dolgoztak együtt utoljára, ám azóta sokat változott a helyzet. Hajdú az ATV-nél találta meg számításait, és mint kiderült, szerette volna odacsábítani a legendás tévést is, aki nem fogadta el az ajánlatát. Friderikusz most azt is elmondta, hogy miért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.