Állítják: vissza akarta csábítani az RTL Klub Majkát

Forrás: TV2 -
Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, Stohl András távozásakor nehezen visszautasítható ajánlattal kereste meg Majkát egykori csatornája az RTL Klub. A műsorvezető azonban úgy döntött, maradt a TV2-nél.

Megpróbálta visszacsábítani az első ValóVilágban fölfedezett egykori sztárját az RTL Klub - tudta meg a Bors. Majoros Pétert Kiss Ramóna párjának szánták az X-Faktorba, és nem is kevés pénzt ajánlottak neki.

"Az RTL Klub azt szerette volna, ha Majka nem vállalja el a Sztárban sztárt. Ezért igen sokat áldoztak volna, azt beszélik, hogy igen tisztességes összeggel kínálták meg. De legyünk tényszerűek, mivel ő az egyik legnépszerűbb médiasztár, kapkodnak utána. Ám az elmúlt években a TV2-nél szakmailag sokkal jobban meg is becsülték Majkát..." - mondta el a napilapnakegy névtelenséget kérő médiapiaci szakember.

Forrás: TV2

Majka nem nyilatkozott a témában, csupán ennyit mondott: "Nem a sajtó dolga ez. Élő szerződésem van a TV2-vel, nemsokára indulok Az 50 milliós játszmával'

"Ilyen ügyekben nem beszélünk soha" - nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL programigazgatója.

"Majka alapember a TV2-nél és ez a jövőben is így lesz. Itt kapott lehetőséget tehetsége kibontakoztatására és vált az egyik legnépszerűbb televíziós személyiséggé. Nem meglepő, hogy az élesedő nézettségi versenyben ajánlatokat kap, de lojalitása erősebb a konkurencia csábításánál" - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.