X-Faktor 2017: Előbb kerültek ki a Facebookra az eredmények

X-Faktor 2017 baki Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A facebookozók előtt tudták meg a lényeget, mint az a műsorból kiderült volna. Hupsz...

Szombaton derült ki, hogy melyik mentor melyik csapatot kapja. Radics Gigi a fiúk táborát nyerte meg, és azt is megtudhattuk, ki az a hat versenyző, aki bejut a mentorházba. Igen ám, de az eredmények a műsor Facebook-oldalára hamarabb kerültek ki, mint kellett volna: több mint két percel korábban jelent meg a közösségi oldalon a mentorházba jutott versenyzők fotója.

A szemfüles kommentelők persze nem késlekedtek, csak úgy záporoztak a hozzászólások:
"2 perccel hamarabb kitették XD"
"Még le se ment"
"Nem szép dolog lelőni a poént idő előtt..."
"Ez érdekes....még énekelt..."
"Legalább okosok várták volna meg míg vége"
"Írják már ki inkább most, hogy ki a győztes!"

Az összeomlástól féltik Tolvai Renithttp://www.life.hu/sztarok/20171001-tolvai-renit-az-osszeomlastol-feltik.htmlEgy hónapja, teljesen váratlanul hunyt el Tolvai Reni édesapja. Ezt a hatalmas veszteséget pedig nem könnyű feldolgozni.TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Leosztották a mentorok között a fellépőkethttp://www.life.hu/sztarok/20170930-x-faktor-csapatok-mentorhaz.htmlÚjabb fontos állomáshoz érkezett a 2017-es X-Faktor, hiszen szombat este kiderült, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén. Radics Gigi már ki is választotta azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a mentorházába. TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Leosztották a mentorok között a fellépőkethttp://www.life.hu/sztarok/20170930-x-faktor-csapatok-mentorhaz.htmlÚjabb fontos állomáshoz érkezett a 2017-es X-Faktor, hiszen szombat este kiderült, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén. Radics Gigi már ki is választotta azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a mentorházába. TV + SztárokOrigoIntim fotót posztolt az ágyból Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170930-intim-fotot-posztolt-az-agybol-liptai-claudia-a-sztarban-sztar-musorvezetoje.htmlA Sztárban sztár zsűritagja elalvás előtt lőtt egy szelfit. TV + SztárokOrigoHatalmas melleivel izgatja a férfiakat az Instagramon Mészáros Dóra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170930-hatalmas-melleivel-izgatja-a-ferfiakat-az-instagramon-meszaros-dora.htmlBár Mészáros Dóráról keveset hallani, a követői azért időnként megcsodálhatják pucér testét. TV + SztárokOrigoSzexi fotót mutatott Lourdes Leonról Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20170930-lourdes-leonrol-mutatott-szexi-fotot-madonna.htmlA büszke anyuka fényében tetszeleg Madonna, aki 6 gyermek boldog édesanyja. Most pedig éppen a 20 éves csemetéjével büszkélkedik. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.