ByeAlex az X-Faktor kulisszái mögött kapott dührohamot: döntögette a széket: videó!

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
X-Faktor ByeAlex dühroham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex meglehetősen érzékeny, hiszen már meg is sértődött egyszer kollégáira az X-Faktor zsűrijében, most pedig dührohamot kapott a kulisszák mögött: széket döntögetett!

ByeAlex nem bírja azt a tempót, amivel az X-Faktor felvételei járnak. Az énekes meglehetősen érzékeny, ezt pedig már nem egyszer bizonyította kamerák előtt. Legutóbb véresen megsértődött a mentortársaira, ki is vonult a meghallgatásról és egy darabig nélküle folytatták az ítészek. Most pedig dührohamot kapott.

ByeAlex kikészült Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Az X-Faktor kulisszái mögött kamerák követték Alexet, idegesen járkált az öltözőben, közben pedig csúnyán nézett a kollégáira, majd egyszer csak megszólalt. "Nem lehet itt ebédszünetet tartani, muszáj most itt kavirnyászni mindenkinek?" - kezdte ByeAlex, majd hosszú sípszóval fedték el a további mondandóját. Ezután borította fel a széket idegességében.

Menjetek már ki"

Ács Beatrix megszelídít akár egy traktort is: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171002-acs-beatrix-egy-traktoron-pozol.htmlElképesztő fotót osztott meg a közösségi oldalán Ács Beatrix: egy piros traktoron pózol. TV + SztárokOrigoCsaládi titok: lebukott Győrfi Pál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-gyorfi-pal-kisfia-ordog-nora-musoraban-buktatta-le-apukajat.htmlGyőrfi Pál gyermekével vett részt Ördög Nóra műsorában, ahol a kisfiú érdekes titkot árult el édesapjáról. TV + Sztárok--Férfi magazinból válogatott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-hajdu-peter-bevallotta-hogyan-szokott-csajozni.htmlPeller Anna és Mikike után Hajdú Péter is részleteket mesélt a múltjából az Esti Frizbi című műsorban. TV + SztárokOrigoRichard Gere elárulta, miért nem játszik már hollywoodi filmekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-richard-gere-elarulta-miert-nem-jatszik-mar-hollywoodi-filmekben.htmlÉvek óta egyetlen filmben sem szerepeltetik Richard Gere-t, pedig semmit nem vesztett a tehetségéből. A színész elárulta, miért nem kap már megkereséseket. TV + Sztárok--Így csókolja meg egymást Harry herceg és Meghan Markle http://www.life.hu/sztarok/20171002-igy-csokolozik-meghan-markle-es-harry-herceg.htmlEgy olyan felvétel került napvilágra nemrég, amely újabb bizonyíték: a szerelmesek egyre büszkébbek a kapcsolatukra. TV + Sztárok--Cserpes Laura nagyon szomorú, hogy neki kellett távoznia a Sztárban sztárból: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-cserpes-laura-nagyon-szomoru-hogy-neki-kellett-tavoznia-a-sztarban-sztarbol.htmlSzomorú Cserpes Laura, amiért neki kellett távoznia a Sztárban sztárból: elárulta, hogy szerinte miért ő esett ki a versenyből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.