ByeAlex elárulta, miért ideges állandóan az X-Faktor alatt

Forrás: ByeAlex / Facebook -
X-Faktor ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex az X-Faktor legújabb szériájában folyamatosan balhézik valamin. Ennek okáról mesélt.

Egyfolytában megy a harc a mentorok között az idei X-Faktorban. Az ítészek sokszor észre sem vették, ha egy versenyző színpadra lépett, annyira el voltak foglalva azzal, hogy egymással csatároztak. A leghisztisebbnek ByeAlex bizonyult, aki az előválogatók alatt többször kiment a stúdióból vagy máskor sokat késett és nem lehetett elérni telefonon sem. Komolyabb összetűzése volt barátjával, Gáspár Lacival is, aki többször megkönnyezte a kettejük közti vitákat.

ByeAlex az éhség miatt hisztis Forrás: ByeAlex / Facebook

Alex a Blikknek adott interjújában elárulta, miért feszültebb mostanában:

éhezik.

"Legtöbbször nem is a mentortársaimra vagyok ideges, hanem az éhség gyötör. Nem tudok dolgozni, ha néhány óránként nem ehetek és egy 12-14 órás forgatáson bizony nemcsak a jó, de az ember rossz tulajdonságai is kidomborodnak. Én például balhés leszek, ha leesik a vércukrom. De a stáb ezt már tudja, sminkigazításkor mindig kapok egy kis szőlőcukrot, kesudiót"

A csatorna kreatív producere. Schiwert-Takács László is reagált a történésekre:

"Mindig bátorítottam a mentorokat, ne fojtsák vissza érzelmeiket, mondják ki, amit éreznek. A konfliktuskezelést is rájuk bízzuk, a műsor történetében nem volt még arra példa, hogy nekünk kelljen közbeavatkozni. Jól döntöttünk, amikor Laci és Alex személyét beemeltük a műsorba, hiszen rengeteg meglepetést szereztek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.