Csobot Adél Istenes Bence hazug
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél nagyon megharagudott párjára, méghozzá azért, mert Bence mindenkivel egy hazugságot próbált meg elhitetni, de hiába kísérelte meg, Adél rajtakapta!

Csobot Adél és Istenes Bence szeretnek versenyezni egymással, Bence pedig igazi férfihoz méltóan egyáltalán nem bírja, ha veszít. Pedig ez történt legutóbb is, amikor Adéllal játszottak, de a műsorvezető nem adta fel. Újabb és újabb játékokat talál ki, ám sajnos nem sikerül Adél felé kerekednie, ennek ellenére nagyon szereti azt hangsúlyozni, hogy ő szokott nyerni.

Csobot Adél szerint Istenes Bence hazudik Forrás: Youtube/Istenes Bence

Ahogy tette ezt legújabb vlogjukban is, kijelentette, hogy szeret játszani, és mindenben ő nyer. Szerencsétlenségére Adél meghallotta a hazugságot, és egyből helyreigazította a műsorvezető kijelentését.

ez mekkora kamu"

„Általában mindent én szoktam nyerni"
„Nem őszinte, hazug vagy"

Csobot Adél bokszkesztyűvel húzott be Istenes Bencének - Videó!

Csobot Adél hatalmasat húzott be Istenes Bencének egy bokszkesztyűvel, azt egyelőre nem tudni, hogy miért! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.