Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kommentelőjéről mesélt a Sztárban sztár zsűritagja, Liptai Claudia, mindenki nagy derültségére. 

Liptai Claudia arról beszélt, hogy nem foglalkozik különösebben a kommentekkel, kommentelőkkel, de van egy férfi, akire nem tudott nem felfigyelni, ugyanis minden posztjához azt írja oda: "Te egy akkora MILF vagy" - és azért ez vicces.

Íme, a videó a történetről:

Innen indult Csősz Boglárka karrierjehttp://www.life.hu/sztarok/20171001-innen-indult-csosz-boglarka-karrierje-ma-luxusfeleseg.htmlCsősz Bogit, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét az Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben, de dolgozott modellként is. 2010-ben hozzá ment egy török milliomoshoz, és azóta - mondhatni - fényűző életet él. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFeleségek luxuskivitelben: Babett, Rita és Dalma csúnyán kibeszélik Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20171001-felesegek-luxuskivitelben-babett-rita-es-dalma-csunyan-kibeszelik-vivient.htmlAzt nem tudni, hogy a Feleségek luxuskivitelben szőke cicababái mióta ismerik egymást, de a történet szerint jó barátságban vannak. Babett, Rita és Dalma azonban úgy tűnik nincsen a legjobb véleménnyel a legfiatalabb szereplőről, Vivienről. Ahogy hárman maradnak, meg is ragadják az alkalmat egy kis - nem éppen jóindulatú - pletykára. TV + SztárokOrigoKulisszatitkok az Anna&The Barbies zenekarrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170930-kulisszatitkok-az-anna-the-barbies-zenekarrol-a-dokumentumfilmjukben.htmlA mozikba került Pásztor Anna zenekarának, az Anna&The Barbies-nak a dokumentumfilmje, amelyből számtalan kulisszatitkot megtudhatnak a rajongók a zenekarról. Többek közt egy olyan mondat is elhangzik az extrém színpadi megjelenéséről is híres zenészektől, hogy ha kell, paradicsommal is szexelnek a színpadon. De hogy pontosan ez mit is jelent, az énekesnőt, Pásztor Annát kérdeztük.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Demcsák Zsuzsáról írtak miatt támadják Puzsért (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170930-a-demcsak-zsuzsarol-irtak-miatt-tamadjak-puzser-robertet.htmlA minap Puzsér Róbert hosszú Facebook-posztban írt Demcsák Zsuzsáról. A nem éppen hízelgő bejegyzés miatt sokan kiakadtak, a kritikus új bejegyzést tett közzé. TV + Sztárok--Intim fotót posztolt az ágyból Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170930-intim-fotot-posztolt-az-agybol-liptai-claudia-a-sztarban-sztar-musorvezetoje.htmlA Sztárban sztár zsűritagja elalvás előtt lőtt egy szelfit. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Éliás Jr. http://www.life.hu/sztarok/20170930-autobalesetet-szenvedett-elias-jr-zenesz.htmlÉliás Gyula a FEM3 Caféban mesélt a karambolról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.