Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkas Ritát a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben szereplője Babettel osztotta meg titkát. Elmondta, bár férjével, Jánossal a mai napig szeretik egymást, mégis elváltak. A férfi olyat tett, ami a 48 éves gyorsétterem-tulajdonos számára megbocsáthatatlan. 

Rita régen egy hatalmas házban élt férjével és négy lányukkal, ám ez a férfi szerencsejáték-függősége miatt megváltozott. "Mi full luxusban laktunk, mindenünk megvolt: nyaralás, házak, kocsik. Tök jó volt minden. Aztán elkezdett szerencsejátékozni. Ilyen az, amikor nagyon magasról elkezdesz lefelé menni, és a pincében kötsz ki. Én a gyerekeimmel nagyon a pincében kötöttem ki. És még akkor sem hagyta abba. Mindenünket elveszítette. Akkor én fogtam magam, egy nap alatt összecsomagoltam, és egy 60 négyzetméteres albérletbe költöztem a gyerekkel. Azt mondtam, ha most ezt nem teszem meg, akkor lehet, hogy most az Árpád híd alatt lakunk. Nem rögtön, de akkor ő is rádöbbent, hogy nagyon elszúrt valamit - mesélte az Rita, aki fontolgatja, hogy újra felmelegíti kapcsolatát.

Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.