Jön a ValóVilág 9. évada!

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
valóvilág évad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen várták, hogy végre kiderüljön, jön-e a ValóVilágból kövekező éved: bejelentették, hogy készülhetünk, mert lesz 9. évad. 

VV Aurélio már egyszer elhintette, hogy valószínűleg idén számíthatunk egy újabb ValóVilág évadra, de abban nem lehettünk biztosak, hogy tényleg igazat állít-e, vagy csak szerette volna feltüzelni a rajongóit. Pedig ő akár tudhatott is fontos információkat a műsorról, hiszen az előző évadban műsorvezető is volt.

A ValóVilág 8-at Nádai Anikó és Istenes Bence vezették, a Belevalót pedig Aurélio és Győzike Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Azok azonban, akik nagyon várják már a 9. évadot, most örülhetnek, mert ezúttal Kolosi Péter is bejelentette, hogy valóban kap új szériát a valóságshow. Az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese hétfőn a Vízió nevű tévés konferencián nyilatkozott a következő évadról, de túl sokat nem árult el csak annyit, hogy 2018-ban ismét jön a ValóVilág, és ez már biztos - írja a Kreatív.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.