Hírességek, akik akár rokonok is lehetnének

Forrás: Getty Images -
hasonlít sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hasonlóságot fedezett fel egy internetes portál bizonyos sztárok között. Még csak véletlenül sem rokonok, pedig kinézetük alapján lehetnének.

A legmeghökkentőbb a spanyol színész Javier Bardem és az amerikai Jeffrey Dean Morgan közti hasonlóság. Mindkét színésznek nagyon karakteres, férfias arca van. Talán borostásan még feltűnőbb az egybeesés. Korban is elég közel állnak egymáshoz, 3 év van közöttük, igazából tesók is lehetnének. Ráadásul ahogy öregszenek, egyre sármosabbak lesznek.

Jeffrey Dean Morgan, Javier Barden Forrás: Getty Images

Az erős szemöldökéről híres amerikai színésznő Jennifer Conelly férfi megfelelője kollégája, Daniel Day-Lewis. A New York bandái sztárja szinte reinkarnációja a bájos színésznőnek. Szemöldökük formája és szemük színe félelmetesen hasonlít egymásra, ezen kívül a vonásaikban is meg lehet figyelni némi azonosságot.

Jennifer Connelly, Daniel Day-Lewis Forrás: Getty Images
Oszter Sándor és lánya, Oszter Alexandra kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-oszter-sandor-es-lanya-oszter-alexandra-kibekultek.htmlOszter Sándor már egy éve nem beszélt Alexandrával, de végre megtört a jég: úgy tűnik, van remény a békülésre, és végre az unokát is láthatják a nagyszülők. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Mariah Careyrehttp://www.life.hu/sztarok/20171003-kiakadtak-a-rajongok-mariah-careyre-las-vegas-i-hirek-hallatan-is-csak-a-kulsejevel-torodott.htmlMariah Careyvel éppen élő adásban készített interjút a Good Morning Britain, amikor megérkeztek a Las Vegas-i tragédia hírei. Az énekesnő azonban mint ha mi sem történt volna, tovább pózolt. Követői kiakadtak és a Twitteren olvastak be neki. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Majka a Sztárban sztár című műsorban egyre többet veszekszenekhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egyre-tobbet-veszekszik-a-sztarban-sztarban-majka-es-liptai-claudia.htmlA Sztárban sztár zsűrijének nem mindig egyezik meg a véleménye, ami így is van rendjén, csakhogy két ítész nem bírja magában tartani gondolatait a másikról. Majka és Claudia hétről hétre összevesznek, legutóbb is kiborulta bili. Claudia letámadta Majkát, akit nem kellett félteni. TV + SztárokOrigoEgy kommentelő zaklatja Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egy-kommentelo-zaklatja-liptai-claudiat-de-nem-foglalkozik-vele.htmlEgyik kommentelőjéről mesélt a Sztárban sztár zsűritagja, Liptai Claudia, mindenki nagy derültségére. TV + SztárokOrigoGáspár Győző fellépéseit lemondták, öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171003-gaspar-gyozo-fellepeseit-lemondtak-ongyilkos-akart-lenni-szegyelli-magat.htmlAmióta elkezdődött a NAV-botrány, nem találja a helyét Győzike. Állítja, lemondták a fellépéseit, ő pedig szégyelli, hogy Bea lett a családfenntartó. Olyannyira, hogy nemrégiben begyógyszerzve ült autóba, és arra is gondolt, eldobja magától az életét. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs egy gyönyörű szőke nővel szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-dzsudzsak-balazs-egy-gyonyoru-szoke-novel-szelfizett-foto.htmlDzsudzsák Balázs jó ideje a dúsgazdag szingli pasik táborát erősíti, ám úgy tűnik, ennek a korszaknak most vége: egy gyönyörű szőke orosz modellel mutatkozott.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.