Hódi Pamela autóeladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több helyen lehet belefutni Pamela hirdetésébe: szeretné eladni az autóját. 

Hódi Pamela az egyik nagyobb használtautó-portálon árusítja a kocsiját, amit 2017-ben gyártottak, és mindössze 4800 kilométert futott. Több fotó is felkerült a szeretett járgányról, illetve az is kiderült, hogy 5 év garancia van rá.

Ez a fotó került fel Pamela Instagramjára Forrás: Instagram

Az Instagramra is feltöltött egy fotót a sztár, ahol külön megjegyezte: a hirdetéshez csatolt telefonszám nem az övé. Valószínűleg szeretne minél hamarabb túladni az autón, ha már a saját közösségi oldalán is ezt hirdeti.

Azt még nem tudjuk, milyen indokkal döntött úgy, hogy megválik a nemrég vásárolt kocsitól.

Ilyen az ideális férfi Hódi Pamela szerint: videó

A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban olyan fontos kérdésekről volt szó, mint a párválasztás, valamint a külsőségek és a belső értékek kapcsolata. Hódi Pamela szerint ez kell az ideális kapcsolathoz: videó!

Visszaél egy cég Rékasi Károly nevével, vőfélyként hirdetikhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-egy-ceg-vofelykent-hirdeti-rekasi-karolyt-pedig-nem-allnak-kapcsolatban.htmlRékasi Károly még csak most jött egyenesben két évvel ezelőtti motorbalesete után, de máris van miért fájjon a feje. Egy cég ugyanis visszaél a nevével, pedig nincsenek semmilyen kapcsolatban. TV + Sztárok--Steiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert és Pumped Gabo együtt nézték a Bikiniszezonthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-puzser-robert-es-pumped-gabo-egyutt-neztek-a-bikiniszezont-pumpedeket.htmlTanácsot kért Gabo példaképétől, Puzsér Róberttől, és a többi között Pumpednek az Ágival való botrányos kapcsolatát is megbeszélik.TV + Sztárok--Feleségek luxuskivitelben: Farkas Rita férje tönkretette a családothttp://www.life.hu/sztarok/20171003-felesegek-luxuskivitelben-farkas-rita-ferje-tonkretette-a-csaladot.htmlFarkas Ritát a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben szereplője Babettel osztotta meg titkát. Elmondta, bár férjével, Jánossal a mai napig szeretik egymást, mégis elváltak. A férfi olyat tett, ami a 48 éves gyorsétterem-tulajdonos számára megbocsáthatatlan. TV + Sztárok--Ezért szakított Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-ezert-szakitott-hodi-pamela-es-berki-krisztian-vegleg.htmlAhogy már megírtuk, Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak. Pamela a Micsoda nők című műsor hétfő esti adásában beszélt a szakításról: elárulta az okát. TV + Sztárok--Ismét boldog Klausmann Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-klausmann-viktor-plazaban-csokolozott.htmlBoldog pillanatnak lehetett szemtanúja az járókelő, aki felismerte a plázában barátnőéért érkezett műsorvezetőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.