Maros Gábor depressziós és munkanélküli volt, de rátalált a szerelem

Forrás: Thinkstock -
depresszió munkanélküliség Maros Gábor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maros Gábor élete során nagyon sokszor került padlóra, munkanélküliség, válás és depresszió is gyötörte. 70 évesen azonban meglátta a fényt az alagút végén: rátalált a szerelem!

Színészként és operaénekesként dolgozott évekig Maros Gábor, de egy idő után nem kapott szerepeket. Felesége elvált tőle, ő pedig mély depresszióba zuhant. Hiába a sok csapás, valahogy mindig sikerült felállnia.

Depresszió gyötörte a magyar színészt - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Miután nem volt egy fillérem sem, elhagyott a barátnőm is.

Borsnak

,,Mély depresszióba estem,
naphosszat ültem otthon a fotelben, és meredtem magam elé" - mondja a színész Forrás: jegy.hu

nagyon szeretnék színházban dolgozni, hiszen van színész, aki még kilencvenévesen is dolgozik"

"Amikor odalett a munkám, megint nagyon rossz passzba kerültem. A házat sem tudtam eladni, és munkám sem volt. Egyszer csak jött egy telefon, így ismertem meg Marikát, akivel azóta is együtt vagyunk. Nagyon megtetszett a hangja a telefonban, és találkozót kértem tőle. Azóta is mellettem van, és nagyon boldogok vagyunk

Adománygyűjtés céljából ciki képeket posztolnak az amerikai sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-durva-kepeket-posztolnak-magukrol-az-amerikai-sztarok.htmlAz amerikai humorista, showman Stephen Colbert és Nick Kroll színész elhatározták, hogy gyűjtést szerveznek Puerto Rico megsegítéséért. Sztárok kínos képeit gyűjtik ehhez az akcióhoz, és úgy néz ki, elég sikeresen. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi pert nyert a Compact Disco kiadója ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-schobert-norbi-pert-nyert-a-compact-disco-ellen.htmlSok évnyi pereskedés után a bíróság kimondta, hogy Schobert Norbert nem követett el jogsértést. TV + Sztárok--Így néz ki Csősz Bogi török férje: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171004-igy-nez-ki-csosz-bogi-torok-ferje.htmlMár két részt is láthattunk abból, hogyan is élnek a feleségek luxuskivitelben. A következő epizód Csősz Bogiról fog szólni, hiszen kastélyában ő látja vendégül a lányokat. A kacsalábon forgó palotát pedig férjének köszönheti: így néz ki a milliárdos üzletember. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEladóvá vált Hódi Pamela szeretett autója: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171004-eladasra-hirdeti-az-autojat-hodi-pamela.htmlEgyre több helyen lehet belefutni Pamela hirdetésébe: szeretné eladni az autóját. TV + SztárokOrigoVisszaél egy cég Rékasi Károly nevével, vőfélyként hirdetikhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-egy-ceg-vofelykent-hirdeti-rekasi-karolyt-pedig-nem-allnak-kapcsolatban.htmlRékasi Károly még csak most jött egyenesben két évvel ezelőtti motorbalesete után, de máris van miért fájjon a feje. Egy cég ugyanis visszaél a nevével, pedig nincsenek semmilyen kapcsolatban. TV + Sztárok--Steiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.