Hujber Feri szerint a szex a napi rutin része

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc szex vélemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála az égnek, hogy itt van nekünk Hujber Feri, hiszen nélküle hogyan tennénk rendbe a szexualitással kapcsolatos tévhiteket? A színész ismét megmondta a tutit. 

Hujber Feri mostanában rákapott az őszinte kommunikációra: nyíltan beszél vallásról, Jézusról, drogokról, és most a szexualitásról is. A sztár kifejtette, szerinte nem tartogathatjuk a szexualitásunkat egy embernek.

"Ha a "szerelmednek" adod a teljes szexualitásodat, az olyan, mint mikor egymáséról akarjátok tölteni a telefonjaitokat. Nem pár óra míg lemerül, a "szerelmetek" intenzitásától függően pár év. De onnantól szenvedés..."

Véleménye szerint

másokkal is napi szintű szexuális kapcsolatba kell kerülnünk,

és erre úgy kell gondolni, akár egy rutinra. Elárulta, hogy az ő szabálya szerint a párjának kötelező mással is szexelnie rajta kívül, különben sosem alkothatnak egy valódi szerelmes párt.

"Személyesen a "direkt" töltésben hiszek és nem azért mert férfi vagyok! Nálam minden nőnek KÖTELEZŐ mással is szexelni rajtam kívül különben NEM lehet a párom"

Úgy tűnik, Feri mondandójára sokan kíváncsiak, hiszen a kommentelők között többen is megemlítették, hogy egyetértenek vele, illetve szívesen olvasnák Feri további véleményét a témában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.