Tücsi bikiniben és sportcipőben kapál: videó

Tücsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon miért tette ki közösségi oldalára a szexi műsorvezető ezt a videót? Többen nem értik Tücsi tettét...

Az már biztos, hogy a szexi sztár igen bevállalós. Nem csak a képzeletre sokat nem hagyó ruhadarabok miatt gondoljuk így, hanem legutóbbi videója is bizonyíték minderre.

Vagány lányként készíti elő Tücsi a kertjükben lévő földet:

ás, kapál és döngöl.

Nagy valószínűséggel ez minden férfi álma, hogy egy gyönyörű nő még a férfias munkáktól sem riad vissza. Ha pedig egy alig látható bikiniben, pucsítva teszi mindezt, az már egyenesen a mennyország.

De vajon miért tette ezt a frissen eljegyzett celeb? Miért kellett ezt a nem mindennapi videót is közzétenni? A válasz csupán költői, a videót pedig alább láthatjátok:

Csupacsipke fehérneműben pózolt Tücsi: fotó

Tücsi legújabb fotójától hamar felforrósodott az internet: ennyire dögösnek ritkán látni a szexi sztárt.

Radics Gigi kiborult mentortársaira a mentorházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-radics-gigi-kiborult-mentortarsaira.htmlAz idei X-Faktor bővelkedik drámai eseményekben, ám nem a versenyzők, hanem a mentorok miatt. Ezúttal Radics Gigi borult ki. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági VV Lórira váltotta Pumped Gabót: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-sebestyen-agi-vv-lorira-valtotta-pumped-gabot-foto.htmlHol van már Pumped Gabo és Sebestyén Ági szappanoperába illő románca?! A szőke szexbomba már egy másik realiyt sztárt szeret... TV + Sztárok--Sztárok, akik különös dolgok miatt kerültek börtönbehttp://www.life.hu/sztarok/20171004-hiressegek-akik-furcsa-dolgok-miatt-kerultek-bortonbe.htmlNem is gondolnánk, hogy egyes hírességek milyen furcsa okok miatt kerültek rács mögé. Pedig bőven akadnak érdekességek. TV + SztárokOrigoVivien, a luxusfeleség: "A családom a szegénységből jött fel"http://www.life.hu/sztarok/20171004-felesegek-luxuskivitelben-vivien-interju.htmlJavában dübörög a VIASAT3 a Feleségek luxuskivitelben című műsora, ezért ellátogattunk Vivihez, aki egyébként atlétikában világranglista ötödik és európai ranglista harmadik helyezett volt atlétikában, válogatott futó volt. Vivienék visszanézve az adásokat, leendő férjével azon gondolkodnak, hogy a szőkeség pályát vált és színésznőnek áll. A luxusfeleséget többek közt arról kérdeztük, szerinte a pénz boldogít-e, mennyire trendi ma Magyarországon a gazdagságot mutatni, valamint a kikerülhetetlen kérdés: "Hogy vannak a szolgák?". TV + SztárokOrigoA leszbikus szeretőt börtönbe juttatná a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-a-magyar-szineszno-bortonbe-juttatna-a-leszbikus-szeretot.htmlHamarosan mindenki olvashatja a magyar színésznő és leszbikus szeretőjének történetét, hiszen a fenyegetések ellenére kiadja a szerető a kapcsolatukról szóló könyvet. Legújabb posztjában azt állítja, a színésznő börtönbe is juttatná ezért. TV + Sztárok--Szilágyi Liliána megmutatta párját: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171004-szilagyi-liliana-megmutatta-parjat.htmlSzilágyi Liliána minden erejével arra készül, hogy a 2020-as olimpián remekül teljesítsen, de úgy tűnik, hogy a szerelem azért még belefér az idejébe! Megmutatta újdonsült párját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.