Rendetlen celebek: ők disznó módjára szeretnek élni: Megan Foxtól George Clooneyig

rendetlenség Kristen Stewart George Clooney Megan Fox Johnny Depp Britney Spears celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Azt hinnénk, hogy a vörös szőnyegen csillogva megjelenő sztárok otthona is rendezett, de ez nem mindig igaz. Vannak sztárok, akik a disznóól kellős közepén szeretnek élni egy zuhanyzástól és fogmosástól mentes életet. Férfi és női világsztárok között is van olyan, aki elnyerné az igénytelenség aranyérmét, például Megan Fox, vagy éppen George Clooney. 

Megan Fox

A legdögösebb nő, de undorító a lakása Forrás: AFP

Megan Fox lehet a világ egyik legszebb nője, de ugyanakkor az egyik legrendetlenebb is. A színésznő nem érzi problémának, hogy nem sokat ad a tisztaságra, már többször elismerte, hogy ő bizony nem pakolászik otthon. Egyrészt összevissza hagyja mindenhol a ruháit, ahol épp leveszi, másrészt a vécét sem képes lehúzni maga után, mindegy, hogy kis- vagy nagydologról volt-e szó...

Britney Spears

Az angyali Britney egy disznó Forrás: AFP

Britney Spears annyira rendetlen, hogy már az alkalmazottai is panaszkodnak rá, pedig ők aztán már sok mindent láttak. Nemcsak rendetlen, de még igénytelen is. Simán túrja az orrát a személyzet előtt, és képes napokig nem fürdeni. A piszkos edények, a levetett ruhák is mind szanaszét hevernek, és ha épp nem dolgozik, akkor fogat se mos.

Johnny Depp

Johnny Depp nem ismeri a tisztaságot Forrás: AFP

Gyakran előfordul, hogy a kreatív emberek körül nincs olyan nagy rend, és ez Johnny Depp-pel is így van, de az, amit ő csinál, már túlzás. Úgy él ugyanis, mint egy disznó. Szó szerint soha semmit nem pakol el maga után, és ahol véletlenül rend van, azt is felforgatja egy pillanat alatt. Hetekig képes ugyanazokat a ruhákat viselni, és nem gondolja, hogy a zuhanyzás mindennapos tevékenység kell, hogy legyen...

George Clooney

George Clooney undorító Forrás: Getty Images

Lehet, hogy ő pokolian sármos, de nem túl elegáns férfi, legalábbis az otthonában és a személyzete előtt semmiképp. Kollégái közül jó páran csak disznóként jellemezték Clooneyt, aki folyamatosan büfögött és fingott a személyzete vagy éppen a közeli barátai előtt. Remélhetőleg ez a helyzet változott azóta, hogy Amal Clooney a képbe került.

Kristen Stewart

Kristen Stewart szeret dohányozni, mindenhol Forrás: Cirko Film

Kristen Stewartnak a megjelenése sem túl rendezett, és igen, a háztartása sem. A színésznő nagy dohányos, ami már önmagában nem egy jó pont, de az, hogy a csikkeket nem képes kukába dobni, már gusztustalan. Kristen általában telefüstöli a lakását, és a csikket ott hagyja, ahol épp van; zuhanyzó, hűtő, virágföld.

Keresztes Ildikó a férfiakról nyilatkozott: szerinte egyesek buta nő mellett érzik férfinak magukathttp://www.life.hu/sztarok/20171006-keresztes-ildiko-a-ferfiakrol-nyilatkozott-enehany-buta-no-mellett-erzi-ferfinak-magat.htmlKeresztes Ildikó pontosan tudja, hogy mit szeretne, de azt már nem, hogy vajon ezt meg is tudják-e adni neki. Az énekesnő elárulta, hogy mire vágynak a nők, ugyanakkor kritizált is néhány férfit! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVállai Krisztián, az X-Faktorból kiesett énekes beszámolt arról, hogyan zajlik a válogatóhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-vallai-krisztian-az-x-faktorbol-kiesett-enekes-elmondta-hogyan-zajlik-egy-valogato.htmlVállai Krisztiánt Puskás Peti küldte haza az X-Faktorból, az énekes pedig úgy döntött, bemutatja a nézőknek, milyen is valójában a tehetségkutató forgatása. Leszögezte, nem akarja a műsor rossz hírét kelteni, mindössze az igazságot mutatja be. TV + Sztárok--Vajna Timi és Andy Vajna a mingli életformát választottákhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-vajna-timi-andy-vajna-a-mingli-eletformat-valasztottak.htmlVajna Timi meg szeretné szerezni az amerikai állampolgárságot, ehhez pedig sok időt kell a tengerentúlon töltenie, férjének azonban itt, Magyarországon van dolga. Így csöppentek a mingli életformába: együtt vannak, mégis külön. TV + SztárokOrigoA terhességi pletykák óta először fotózták Khloe Kardashianthttp://www.life.hu/sztarok/20171006-terhessegi-pletykak-ota-eloszor-fotoztak-khloe-kardashiant.htmlKhloe Kardashian ugyan nem ismerte el, hogy terhes, de a világon mindenhol készpénznek veszik a pletykákat a rajongók. A híresztelések óta először készültek fotók a sztárról, így néz ki az állítólagosan várandós Khloe. TV + Sztárok--Visszavonul a celebségtől VV Vivi http://www.life.hu/sztarok/20171006-vv-vivi-ugy-dontott-visszavonulot-fuj.htmlA Való Világ powered by Big Brother csinos fiatal versenyzője úgy döntött, nem kér többé a nyilvánosságból. TV + Sztárok--Csalók próbálnak visszaélni Gáspár Laci nevével http://www.life.hu/sztarok/20171006-csalok-probalnak-meggazdagodni-gaspar-laci-nevevel.htmlMint kiderült, csalók próbálnak Gáspár Laci nevével visszaélni. A sztár a közösségi oldalán mutatta meg a róla szóló hamis posztot. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.