A terhességi pletykák óta először fotózták Khloe Kardashiant

Forrás: Northfoto -
fotó Khloe Kardashian terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloe Kardashian ugyan nem ismerte el, hogy terhes, de a világon mindenhol készpénznek veszik a pletykákat a rajongók. A híresztelések óta először készültek fotók a sztárról, így néz ki az állítólagosan várandós Khloe. 

Az a hír járja, hogy Kardashianéknál háromszoros az áldás. Az biztos, hogy Kim és férje, Kanye a harmadik gyermeküket várják, méghozzá béranya segítségével, de a pletykák szerint a családban van még két várandós. Az egyik a család legfiatalabb tagja, Kylie Jenner, a másik pedig Khloe Kardashian. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Khloe egy Instagram-képe indította el a pletykákat, azóta pedig mindenki készpénznek veszi a várandósságot úgy is, hogy ezt ő maga nem ismerte el.

Tényleg terhes? Forrás: Northfoto

Az viszont biztos, hogy a híresztelések óta nem nagyon mutatkozott, viszont nemrég egy fotózáson járt, ott mutatta meg testét, de csak ruhában. Ez alapján azért nehéz eldönteni, hogy mi az igazság, hiszen ha a terhességének korai szakaszában jár, még mindig lehet lapos a hasa, plusz egy kis utómunkával könnyen el is tüntethető az esetleges gömbölyödés.

Csalók próbálnak visszaélni Gáspár Laci nevével http://www.life.hu/sztarok/20171006-csalok-probalnak-meggazdagodni-gaspar-laci-nevevel.htmlMint kiderült, csalók próbálnak Gáspár Laci nevével visszaélni. A sztár a közösségi oldalán mutatta meg a róla szóló hamis posztot. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSebestyén Balázs szerint Bochkor Gábor koppintja a műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20171006-sebestyen-balazs-szerint-bochkor-gabor-lekoppintotta-a-musorat.htmlSebestyén Balázs megnézte Bochkor Gábor új műsorát, és sok hasonlóságot vélt felfedezni aközött és saját műsora között. Szerinte egész egyszerűen egy koppintást csináltak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVerebes István kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-verebes-istvan-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol-a-facebookon.htmlVerebes István a közösségi oldalára posztolt arról, hogy mit gondol Havas Henrikről. Erőszakosnak tartja a műsoraiban, ráadásul slamposnak és magamutogatónak nevezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBalesete miatt nem tudott edzeni Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20171006-balesete-miatt-nem-tudott-edzeni-zalatnay-sarolta.htmlMinden eddiginél több fellépése volt a nyáron Zalatnay Cininek, aki mostanra felépült a balesetéből is. Bordatörtést szenvedett, így az sportról is le kellett mondania egy időre. TV + Sztárok--Palvin Barbi nyilvánosan kért mindenkitől elnézést http://www.life.hu/sztarok/20171005-nyilvanosan-kert-elnezest-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi az Instagram oldalán tett közzé egy fekete fotót, amelyhez egy hosszú, bocsánatkérő posztot kapcsolt. TV + Sztárok--Szabályok miatt nehezedik Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20171005-szabalyok-nehezitik-harry-herceg-parkapcsolatat.htmlA hírek szerint Meghan Markle életét alapjaiban kéne megváltoztatni ahhoz, hogy a házassága sikeres legyen Harryvel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.