VV Vivi visszavonulás Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ powered by Big Brother csinos fiatal versenyzője úgy döntött, nem kér többé a nyilvánosságból. 

Az egykori villalakóról mostanában ritkábban hallani, bár azt minden újság megírta, hogy 23 évesen sikerült letennie az érettségit, amiről posztot is közzétett az Instagram oldalán. De ezen kívül elég ritkán hallatja a hangját, most pedig megtudtuk, hogy miért:

"Gondolom, már sokatoknak feltűnt, hogy nagyon ritkán jelentkezem és ha posztolok is, az sem valami sokatmondó. Mióta véget ért a ValóVilág, az életem megváltozott, DE nem jó irányba! Mindig is kaptam bántást azért, mert "fura" vagyok és soha nem találtam a helyemet sehol. Nagyon vágytam rá, hogy a műsor általi ismertség majd segít magabiztosabbnak lenni és megtalálni a helyem a világban. Sajnos nem így lett!

A 2017-es évem 95%-ban boldogtalansággal telt és amiről azt hittem, hogy az év legjobb dolga lesz, most már az is fájdalom. Szóval nem szeretnék magamnak többet hazudni és úgy tenni nektek mintha valaha is lehetne belőlem celeb, mert sajnos az RTL teljesen levette rólam a kezét. Minden maradék apró lelkesedésemmel azon leszek, hogy megtaláljam azt az elfoglaltságot, ami boldoggá tesz és már ne fájjon annyira az a dolog, hogy nekem ez nem jött össze!" - írta szomorúan Vivi, de a posztja nem csak neki okozott szomorúságot.

A követők ugyanis sorra írják az együttérző hozzászólásokat, szóval lehet, hogy Vivi mégsem csinálta mindezt hiába: kiderült kik azok, akik valóban kedvelik őt.

Csalók próbálnak visszaélni Gáspár Laci nevével http://www.life.hu/sztarok/20171006-csalok-probalnak-meggazdagodni-gaspar-laci-nevevel.htmlMint kiderült, csalók próbálnak Gáspár Laci nevével visszaélni. A sztár a közösségi oldalán mutatta meg a róla szóló hamis posztot. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPalvin Barbi nyilvánosan kért mindenkitől elnézést http://www.life.hu/sztarok/20171005-nyilvanosan-kert-elnezest-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi az Instagram oldalán tett közzé egy fekete fotót, amelyhez egy hosszú, bocsánatkérő posztot kapcsolt. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs szerint Bochkor Gábor koppintja a műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20171006-sebestyen-balazs-szerint-bochkor-gabor-lekoppintotta-a-musorat.htmlSebestyén Balázs megnézte Bochkor Gábor új műsorát, és sok hasonlóságot vélt felfedezni aközött és saját műsora között. Szerinte egész egyszerűen egy koppintást csináltak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBalesete miatt nem tudott edzeni Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20171006-balesete-miatt-nem-tudott-edzeni-zalatnay-sarolta.htmlMinden eddiginél több fellépése volt a nyáron Zalatnay Cininek, aki mostanra felépült a balesetéből is. Bordatörtést szenvedett, így az sportról is le kellett mondania egy időre. TV + Sztárok--Verebes István kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-verebes-istvan-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol-a-facebookon.htmlVerebes István a közösségi oldalára posztolt arról, hogy mit gondol Havas Henrikről. Erőszakosnak tartja a műsoraiban, ráadásul slamposnak és magamutogatónak nevezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSzabályok miatt nehezedik Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20171005-szabalyok-nehezitik-harry-herceg-parkapcsolatat.htmlA hírek szerint Meghan Markle életét alapjaiban kéne megváltoztatni ahhoz, hogy a házassága sikeres legyen Harryvel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.