Ezért válogatott olyan furcsán Puskás Peti az X-Faktorban

X-Faktor Puskás Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Show vendége volt Puskás Peti, aki elárulta, miért válogatott olyan furcsán az X-Faktor versenyzői közül. 

Nemrég kiderült, hogy melyik sztár milyen kategóriában fogja segíteni a versenyzőket az X-Faktorban. Idén Radics Gigi a fiúkat, ByeAlex a lányokat, Gáspár Laci a zenekarokat, míg Puskás Peti a 25 év felettieket fogja mentorálni.

Peti döntésein többször is megdöbbentek a mentortársak, de főleg akkor, mikor Adorján Lajost leültette az egyik székre. Őt azonban nem érdekelte a kollégák véleménye, mert sajátos logika szerint válogatta össze a csapatát:

"Idén nem feltétlenül van annyi klasszikusan jól éneklő pop énekes a 25 év feletti előadók kategóriájában, viszont annál több érdekes, akár furcsa karakterrel találkozhattunk" - magyarázta Peti a Morning Showban.

"Rengeteg tehetséges és jó hangú versenyző tűnik fel minden évben az X-Faktorban, de ha nincs bennük valóban az a bizonyos X, akkor unalmassá és egyhangúvá válik az egész. Az előválogatók során sok olyan jelentkezővel találkozunk, akik, ha nem is éneklik le a fejünket, mégis szórakoztatóak, idén én nekik szavazok bizalmat. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogadják majd őket jól a nézők, és meddig fognak eljutni az élő show-kban"

X-Faktor: Megátkozták Gáspár Lacit?

Kiverte a biztosítékot Gáspár Lacinál egy jelentkező az X-Faktorban. A mentor azt hitte, a versenyző meg akarja átkozni, ezért kiabálva rohant fel a színpadra, hogy véget vessen a produkciónak. A versenyző műanyag, kötőtűkkel átszúrt babával akart voodooszertartást előadni. A babára a mentorok nevét is rávéste. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.