Duncan James élő adásban csinálta össze magát

Forrás: EyePress/Deborah Law -
Duncan James
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira izgult Duncan James, amikor a lottósorsolást kellett élőben vezetnie, hogy konkrétan a nadrágjába csinált. Ezt a hiánypótló információt a könyvéből tudhatjuk meg. 

A műsorvezető élete legkínosabb eseményeként emlékezett vissza a nadrágba csinálásra, ami egy szellentésből indult, a többit nem tudta visszatartani.

Forrás: EyePress/Deborah Law

"Ott álltam egy fiúbanda tagjából lett főműsoridős műsorvezetőként, a legnagyobb közönség előtt, amelynek nagy része valószínűleg épp vacsorázott, pánikrohamom volt, akkor még titkoltam, hogy meleg vagyok, és antidepresszánsokat szedtem, hogy megbirkózzak a stresszel. És akkor elengedtem mindent a gatyámba, élő adásban" – olvashatjuk a könyvben.

Nánási Pál lesifotóján Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-nanasi-pal-lesifotojan-ordog-nora-alszik.htmlKonkrétan a mondat közepén aludt el Ördög Nóra. Férje pedig kihasználta az alkalmat. TV + Sztárok--Gyerekek haltak meg Brazíliában egy leégett óvodábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-gyerekek-haltak-meg-braziliaban-egy-gyujtogatas-miatt-leegett-ovodaban.htmlHét négyéves gyerek és egy óvónő meghalt egy brazíliai óvodában szándékos gyújtogatás miatt kitört tűzvészben - jelentette pénteken a helyi média.TV + SztárokOrigoBalesete miatt nem tudott edzeni Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20171006-balesete-miatt-nem-tudott-edzeni-zalatnay-sarolta.htmlMinden eddiginél több fellépése volt a nyáron Zalatnay Cininek, aki mostanra felépült a balesetéből is. Bordatörtést szenvedett, így az sportról is le kellett mondania egy időre. TV + Sztárok--Verebes István kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-verebes-istvan-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol-a-facebookon.htmlVerebes István a közösségi oldalára posztolt arról, hogy mit gondol Havas Henrikről. Erőszakosnak tartja a műsoraiban, ráadásul slamposnak és magamutogatónak nevezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSteiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert és Pumped Gabo együtt nézték a Bikiniszezonthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-puzser-robert-es-pumped-gabo-egyutt-neztek-a-bikiniszezont-pumpedeket.htmlTanácsot kért Gabo példaképétől, Puzsér Róberttől, és a többi között Pumpednek az Ágival való botrányos kapcsolatát is megbeszélik.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.