A Sky News időjósa, Isobel Lang nem tudta abbahagyni a nevetést élő adásban: videó

Forrás: Sky News -
időjárás-jelentés nevetés élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sky News időjósa feldobta az emberek reggelét, ugyanis nem tudta vihogás nélkül elmondani az időjárást. Képtelen volt elfojtani a feltörő nevetését.

Isobel Lang időjós kora reggel szeretett volna beszámolni az embereknek az időjárásról, ahogy mindig, de ezúttal nem sikerült. Hiába rutinos tévés, valamiért ezúttal nem tudta visszafojtani a feltörő nevetését. Csuklott egyet a jelentés első felében, ezután szabadult el a pokol.

Isobel Lang nem tudta abbahagyni a nevetést Forrás: Sky News

„Ez egy ilyen nap" – mondta az időjós, majd folyamatosan belenevetett a jelentésbe. „Nem tudom, mi történt velem. Egyszerűen nem tudom abbahagyni" – tette hozzá Isobel, akit egyszerűen imádtak a nézők a kis bakiért.

Duncan James élő adásban csinálta össze magáthttp://www.life.hu/sztarok/20171007-duncan-james-elo-adasban-csinalta-ossze-magat-az-izgalomtol.htmlAnnyira izgult Duncan James, amikor a lottósorsolást kellett élőben vezetnie, hogy konkrétan a nadrágjába csinált. Ezt a hiánypótló információt könyvénől tudhatjuk meg. TV + Sztárok--Ilyen volt valójában Hugh Hefner az utolsó éveibenhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-ilyen-volt-hugh-hefner-az-utolso-eveiben.htmlHugh Hefner nagy nőcsábász hírében állt mindig is, és mindenki azt képzelte, hogy rengetegen veszik körül a Playboy-alapítót, de utolsó évei nem erről árulkodnak. Szomorúság és üresség jellemezte. TV + Sztárok--Nánási Pál lesifotóján Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-nanasi-pal-lesifotojan-ordog-nora-alszik.htmlKonkrétan a mondat közepén aludt el Ördög Nóra. Férje pedig kihasználta az alkalmat. TV + Sztárok--Feleségek luxuskivitelben: Isztambulban látta vendégül a többieket Csősz Bogi http://www.life.hu/sztarok/20171007-felesegek-luxuskivitelben-isztambulban-latta-vendegul-a-tobbieket-csosz-bogi.htmlIsztambulba utaztak a feleségek és a stáb a Feleségek luxuskivitelben 3. epizódjának forgatására. Az nyilván eddig sem volt titok, hogy gazdagság terén a többiek sehol nincsenek Csősz Bogiékhoz képest, de mégis leesett az álluk. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoRendetlen celebek: ők disznó módjára szeretnek élni: Megan Foxtól George Clooneyighttp://www.life.hu/sztarok/20171006-celebek-akik-nagyon-rendetlenek-megan-fox-george-clooney.html Azt hinnénk, hogy a vörös szőnyegen csillogva megjelenő sztárok otthona is rendezett, de ez nem igaz. Vannak sztárok, akik a disznóól kellős közepén szeretnek élni egy zuhanyzástól és fogmosástól mentes életet. Férfi és női világsztárok között is van olyan, aki elnyerné az igénytelenség aranyérmét, például Megan Fox, vagy éppen George Clooney. TV + SztárokOrigoEljegyezték a TV2 műsorvezetőjét, Vámos Erikát: jöhet az örökbefogadáshttp://www.life.hu/sztarok/20171006-eljegyeztek-vamos-erikat-johet-az-orokbegoadas.htmlUgyan egyszer nagyon csúnyán szakítottak, most teljes a boldogság Vámos Erika és párja között: eljegyezték egymást, és így már az örökbefogadásnak sincs akadálya. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.