Rendőrök elől menekült haza Japánból Survivor Klaudia

Forrás: RTL -
Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor játékosa elmondta, miért is jelentkezett a show-ba. Klaudia egy évig Japánban élt, ahonnan egy banális vita miatt kellett hazamenekülnie. Az egyik lánnyal jóban lettek, együtt laktak, azonban miután meglopta Klaudiát, teljesen megromlott a viszony kettejük között.

"Mindig is nőkkel dolgoztam együtt, ahogy a játékban is látszik, női szövetségben gondolkodom. A lakótársamat kint ismertem meg, egy ideig elég jóban voltunk. Csakhogy amikor meglopott, nagyot csalódtam benne. Adtam neki két hét türelmi időt, de ismét tolvajláson csíptem, amely után egy komoly összetűzésünk volt" – mondta a Blikknek Klaudia.

Forrás: RTL

"Összehívtam a kinti csapatot, akikkel együtt dolgoztunk, hogy bejelentsem, elküldöm őt, de akkor sem figyelt rám, a telefonját nyomkodta. Erre én dühbe jöttem, és kidobtam a mobilt az ablakon. Hiba volt, valaki kihívta a rendőrséget. A 18. emeleten laktunk, így akár balesetet is okozhattam volna, ha mondjuk valakinek a fejére esik a mobil" - mesélte és hozzátette, a kiérkező járőrök hírére pánikba esett, nem szeretett volna egy ilyen ügy miatt szembekerülni a rendőrséggel, ezért távozott a helyszínről.

"Nem voltam hajlandó beszélni velük, nem akartam konfrontálódni, ezért pár napig bujkáltam Tokióban. Aztán kicseréltem a későbbi időpontra szóló repülőjegyemet, és hazajöttem. Nem akartam, hogy bármi történjen az ügy miatt" - szögezte le.

Nánási Pál lesifotóján Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-nanasi-pal-lesifotojan-ordog-nora-alszik.htmlKonkrétan a mondat közepén aludt el Ördög Nóra. Férje pedig kihasználta az alkalmat. TV + Sztárok--Hivatalos: ezért halt meg Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-ezert-halt-meg-hugh-hefner.htmlEgy héttel a halála után már tudni lehet, hogy Hugh Hefner szívmegállás következtében kialakult légzési elégtelenségben hunyt el. TV + Sztárok--Ezért szakított Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-ezert-szakitott-hodi-pamela-es-berki-krisztian-vegleg.htmlAhogy már megírtuk, Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak. Pamela a Micsoda nők című műsor hétfő esti adásában beszélt a szakításról: elárulta az okát. TV + Sztárok--Innen indult Csősz Boglárka karrierjehttp://www.life.hu/sztarok/20171001-innen-indult-csosz-boglarka-karrierje-ma-luxusfeleseg.htmlCsősz Bogit, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét az Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben, de dolgozott modellként is. 2010-ben hozzá ment egy török milliomoshoz, és azóta - mondhatni - fényűző életet él. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSteiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert és Pumped Gabo együtt nézték a Bikiniszezonthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-puzser-robert-es-pumped-gabo-egyutt-neztek-a-bikiniszezont-pumpedeket.htmlTanácsot kért Gabo példaképétől, Puzsér Róberttől, és a többi között Pumpednek az Ágival való botrányos kapcsolatát is megbeszélik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.