Állítólag ennyit keresnek a sztárok a haknikkal

Forrás: Thinkstock -
sztárgázsi hakni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hetilap összeállításából kiderül, mennyit tehetnek zsebre a magyar sztárok a haknizásokkal. Meg fogsz lepődni, vagy nem?!

Sztárok pénztárcáját vette górcső alá a Story Magazin. Hazánk büszkeségei szép összegekre tudnak szert tenni egy-egy hakni alkalmával, ami az esetek többségében hétvégére esik.

Kiderült, mennyit keresnek a hazai sztárok egy-egy hakni alkalmával Forrás: Thinkstock

Előfordul, hogy ünnepnapok közeledtével akár havi 5-10 millió forintnak megfelelő összeget is összezenélhetnek, énekelhetnek.

Egy-egy fellépésért átlagban minimum 150-200 ezer forintot kapnak

az énekesek, ez a kiindulási összeg, a határ pedig a csillagos ég. A gázsi attól is függ, melyik sztárt kedvelik jobban, ki van képernyőn, kinek van nagyobb rajongótábora.

A legkeményebb időszak a Karácsony és a Szilveszter, ezeken a napokon a népszerű sztároknak akár 10 vagy több haknijuk is lehet, amivel 1-2 millió forintot simán összeszedhetnek, sőt!. Persze ez így jól hangzik, ám ebben bőven van munka is, arról nem is beszélve, hogy a civil emberek míg családi körben töltik az ünnepeket, a sztárok autópályán, szállodákban vagy az út mentén koccintanak kollégáikkal.

Mennyit tudsz Palvin Barbaráról? Kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-kviz-palvin-barbara-legnagyobb-rajongoinak.htmlOktóber 8-án ünnepli 24. születésnapját Palvin Barbara. Ideje tehát, hogy egy kvízzel ünnepeljük a magyarok egyik leghíresebb modelljét. Te mennyit tudsz Barbiról? Tedd magad próbára! TV + SztárokOrigoByeAlex: "Snezinek semmi hallása nincsen"http://www.life.hu/sztarok/20171008-ezt-kapta-snezi-az-x-faktorban.htmlA Pumpedékből ismert Snezi ismét elfelejtette a szöveget, ahogy a mentorok elé állt. De ez volt a kisebb gond, ugyanis totálisan más hangnemben énekelt, amin csak pislogtak a mentorok. TV + SztárokOrigoNádai Anikót megviselik a forgatásokhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-nadai-anikot-megviselik-a-forgatasok-vallomas.htmlHatalmas feladatot kapott a közelmúltban Nádai Anikó, aki egykor még reality szereplőként volt ismert: saját talkshow-t vezet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSelena Gomez és Brad Pitt lassan két éve egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20171008-selena-gomez-es-brad-pitt-allitolag-ket-eve-egy-par.htmlKi gondolná, hogy a gyönyörű és a The Wkend-be szerelmes Selena Gomez Brad Pitt szeretője? Úgy tűnik, mégis ez az igazság...TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra megköszönte a kedves és kevésbé kedves szavakat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-szinetar-dora-megszolalt-fotoval-kommentalta-a-hozzaszolasokat.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Szinetár Dóra egy édes kis Down-szindrómás babának adott életet a napokban, amit egy közleményben tudatott a nagyvilággal. Természetesen a kommentelők sem maradtak szótlanok, amire Dóra nagyon elegánsan reagált. TV + SztárokOrigoIlyen a kapcsolat Rubint Réka és a luxusfeleségek közötthttp://www.life.hu/sztarok/20171007-ilyen-a-kapcsolat-rubint-reka-es-a-luxusfelesegek-kozott-felesegek-luxuskivitelben.htmlRubint Réka a Life.hu-nak adott interjújában nem csupán arról beszélt, hogy 16 év után kibékült Béres Alaxandrával, hanem arról is, miként élte meg a Feleségek luxuskivitelben forgatásait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.