összeomlás kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashiant a tavalyi párizsi divathéten a saját hotelszobájában támadták meg, megkötözték, majd elvittek tőle méregdrága ékszereit. A fiatal celeb azóta sokkal visszafogottabb és megfontoltabb élelet él. Ám ezúttal rettegve nézett szembe démonaival.

A gyönyörű sztár a Kardashian reality következő epizódjában biztonsági őrével beszél telefonon, amikor Mexikóban, egy nyaralás alkalmával elfoglalja a szobáját. A sztármamiban előjöttek a párizsi emlékek és elöntötte a rettegés:

"Nagyon aggódom. Biztos vagy benne, hogy itt biztonságban vagyok?" - kérdezte kétségbeesetten biztonsági szakemberét, Joe Fransist.

"Annyira izgatott voltam az út miatt,

fogalmam sem volt, hogy így fogom magam érezni."

- zokogott a telefonba Kim.

Nagyon félt attól, hogy túl nagy feltűnést keltett az odaút során és így újra céltáblává válik.

Mennyit tudsz Palvin Barbaráról? Kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-kviz-palvin-barbara-legnagyobb-rajongoinak.htmlOktóber 8-án ünnepli 24. születésnapját Palvin Barbara. Ideje tehát, hogy egy kvízzel ünnepeljük a magyarok egyik leghíresebb modelljét. Te mennyit tudsz Barbiról? Tedd magad próbára! TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra megköszönte a kedves és kevésbé kedves szavakat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-szinetar-dora-megszolalt-fotoval-kommentalta-a-hozzaszolasokat.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Szinetár Dóra egy édes kis Down-szindrómás babának adott életet a napokban, amit egy közleményben tudatott a nagyvilággal. Természetesen a kommentelők sem maradtak szótlanok, amire Dóra nagyon elegánsan reagált. TV + SztárokOrigoIlyen a kapcsolat Rubint Réka és a luxusfeleségek közötthttp://www.life.hu/sztarok/20171007-ilyen-a-kapcsolat-rubint-reka-es-a-luxusfelesegek-kozott-felesegek-luxuskivitelben.htmlRubint Réka a Life.hu-nak adott interjújában nem csupán arról beszélt, hogy 16 év után kibékült Béres Alaxandrával, hanem arról is, miként élte meg a Feleségek luxuskivitelben forgatásait. TV + Sztárok--Reagált Bochkor Gábor: szerinte Sebestyén Balázs koppintotta le a Bumerángothttp://www.life.hu/sztarok/20171007-bochkor-gabor-szerint-balazs-koppintotta-a-bumerangot.htmlSebestyén Balázs nemrég azzal vádolta Bochkor Gábort, hogy a műsorvezető ATV-s produkciója igazából az ő RTL-es Gyertek át című műsorának koppintása. Bochkor reagált a vádakra: szerinte annak idején Balázs másolta le az ő műsorát. TV + SztárokOrigoÍgy ismerte meg az ország Szabó Zsófit a Jóban Rosszban sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-igy-ismerte-meg-az-orszag-szabo-zsofit.htmlEgy jó ideje már mindenki tudja, hogy ki is az a Szabó Zsófi. Színésznőként, műsorvezetőként a nézők gyakran találkoznak vele, de vetélkedők és talk show-k vendégeként is láthatjuk. De vajon arra mindenki emlékszik, hogy miként ismerte meg az ország? TV + Sztárok--Ilyen volt valójában Hugh Hefner az utolsó éveibenhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-ilyen-volt-hugh-hefner-az-utolso-eveiben.htmlHugh Hefner nagy nőcsábász hírében állt mindig is, és mindenki azt képzelte, hogy rengetegen veszik körül a Playboy-alapítót, de utolsó évei nem erről árulkodnak. Szomorúság és üresség jellemezte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.