Selena Gomez és Brad Pitt lassan két éve egy pár?

Brad Pitt Selena Gomez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy a gyönyörű és a The Wkend-be szerelmes Selena Gomez Brad Pitt szeretője? Úgy tűnik, mégis ez az igazság...

Fura pletykák kapta szárnyra Hollywoodban: A csodás hangú Seelena Gomez, aki a közelmúltban esett át vesetraszplantáción, valamint a válásától hangos színész legenda, Brad Pitt titokban már majdnem két éve kavarnak egymással.

Állítólag

a sármos színész rajongásig szereti Selenát,

akit az egyik Golden Globe gálán ismert meg.

„Brad óriási Selena-rajongó. A tavalyi Golden Globe-gála óta folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot" - írta meg a Radaronline.

A forrás szerint egyelőre nincs veszélyben a fiatal díva és szerelme kapcsolata, ám az is biztos, hogy a rapper mit sem tudott erről a kis titkos rajongásról.

just discussing #TheBigShort -@agentoh

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Mennyit tudsz Palvin Barbaráról? Kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-kviz-palvin-barbara-legnagyobb-rajongoinak.htmlOktóber 8-án ünnepli 24. születésnapját Palvin Barbara. Ideje tehát, hogy egy kvízzel ünnepeljük a magyarok egyik leghíresebb modelljét. Te mennyit tudsz Barbiról? Tedd magad próbára! TV + SztárokOrigoKim Kardashian kamerák előtt omlott össze: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-kim-kardashian-kamerak-elott-omlott-ossze-video.htmlKim Kardashiant a tavalyi párizsi divathéten a saját hotelszobájában támadták meg, megkötözték, majd elvittek tőle méregdrága ékszereit. A fiatal celeb azóta sokkal visszafogottabb és megfontoltabb élelet él. Ám ezúttal rettegve nézett szembe démonaival. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra megköszönte a kedves és kevésbé kedves szavakat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-szinetar-dora-megszolalt-fotoval-kommentalta-a-hozzaszolasokat.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Szinetár Dóra egy édes kis Down-szindrómás babának adott életet a napokban, amit egy közleményben tudatott a nagyvilággal. Természetesen a kommentelők sem maradtak szótlanok, amire Dóra nagyon elegánsan reagált. TV + SztárokOrigoIlyen a kapcsolat Rubint Réka és a luxusfeleségek közötthttp://www.life.hu/sztarok/20171007-ilyen-a-kapcsolat-rubint-reka-es-a-luxusfelesegek-kozott-felesegek-luxuskivitelben.htmlRubint Réka a Life.hu-nak adott interjújában nem csupán arról beszélt, hogy 16 év után kibékült Béres Alaxandrával, hanem arról is, miként élte meg a Feleségek luxuskivitelben forgatásait. TV + Sztárok--Voksán Virágra volt féltékeny Hugh Hefner barátnője Kendra Wilkinson http://www.life.hu/sztarok/20171007-voksan-viragra-volt-feltekeny-hugh-hefner-baratnoje.htmlVoksán Virág személyesen is ismerte Hugh Hefnert, közel tíz éve egy VIP-buliban találkozott vele, és kedves, idős emberként emlékszik rá. A modell-dj.a Playboy-császár halála apropóján mesélt el egy történetet.TV + Sztárok--Így ismerte meg az ország Szabó Zsófit a Jóban Rosszban sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-igy-ismerte-meg-az-orszag-szabo-zsofit.htmlEgy jó ideje már mindenki tudja, hogy ki is az a Szabó Zsófi. Színésznőként, műsorvezetőként a nézők gyakran találkoznak vele, de vetélkedők és talk show-k vendégeként is láthatjuk. De vajon arra mindenki emlékszik, hogy miként ismerte meg az ország? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.