Szinetár Dóra megköszönte a kedves és kevésbé kedves szavakat: fotó

Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, Szinetár Dóra egy édes kis Down-szindrómás babának adott életet a napokban, amit egy közleményben tudatott a nagyvilággal. Természetesen a kommentelők sem maradtak szótlanok, amire Dóra nagyon elegánsan reagált.

Kapott hideget-meleget a gyönyörű színésznő, amiért bevállalta, hogy a terhessége 9 hónapjában nem csináltatta meg a Down-szűrést. Voltak, akik felelőtlennek tartják emiatt, de szerencsére sokkal többen kívántak nekik mindenféle jót. Szinetár hozzá illő módon egy igen elegáns posztban mondott köszönötet a rengeteg hozzászólónak:

"Mindenkinek nagyon köszönjük a sok szép gondolatot, a kedvességet,

és a ránk-gondolást! Sosem gondoltam volna, hogy ennyi szeretet képesek adni az emberek ismeretlenül is. Igazán nagyon-nagyon jól esik!!! Annak pedig, aki képes egy új kis élet születéséről bármi rosszat gondolni, vagy írni, biztos, hogy nagyon rossz napja lehetett, szaladjon gyorsan, és ölelje meg az Édesanyját!
Szép napsütéses hétvégét mindenkinek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.