ByeAlex kiborult, amiért rasszistának nevezték

Forrás: ByeAlex / Facebook -
fenyegetés ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlexet rosszul érintette, hogy rasszistának nevezték, ezért úgy döntött, a közösségi oldalán reagál a vádakra. 

ByeAlex a hétvége óta sorra kapja a támadó üzeneteket. Többen is megfenyegették, hogy elkapják, megverik, de a fiatal énekest ez mind hidegen hagyja. Azon viszont nem tudott túllépni, mikor rasszistának nevezték, ezért úgy döntött, a közösségi oldalán mondja el a véleményét.

ByeAlex rossz néven vette, hogy rasszistának nevezték Forrás: ByeAlex / Facebook

Igyekezett reális érvekre hivatkozva kiállni önmagáért, és úgy tűnik sokan egyetértenek vele, hiszen több, mint 2500 kedvelést kaptak a sorai.

(...) "De azt kikérem magamnak, hogy rasszistának nevezzenek! Én? Rasszista!? Tavaly a Ham ko ham volt az egyik VÁLASZTOTT bandám. Szöveget, dalt írtunk nekik idén. A klipben is szerepelek... miről beszélünk! Megvetem a rasszizmust" - írta a posztjában 33 éves előadó.

Balhé az X-Faktorban: ByeAlex megsértődött mentortársaira

A 2017-es évad válogatójának egyik szereplője miatt robbant ki a konfliktus az X-Faktor stúdiójában. A srác ByeAlex-hasonmásként állt színpadra, a mentorok - Radics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Peti - pedig kijelentették, hogy a produkció Alex Kedvesem című dalára emlékeztette őket. "Ha ez így folytatódik, hazamegyek a g...be. Hagyjatok békén! – fakadt ki ByeAlex a hallottak miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.